Visszatérítés

Ha meggondolta magát a vásárlással kapcsolatban, és szeretné kihasználni a 100 napos visszaküldési jogot, akkor a korábban elküldött rendelési linken keresztül indíthatja el a visszaküldést. A linket megtalálhatja bármelyik levélben, amelyet Edisontól, a rendelési robotunktól kapott. Kattintson a "Megrendelésem megtekintése" gombra, válassza a "Visszaküldés" menüpontot és az oldal alján kövesse az utasításokat. Ezt követően a következő munkanap végéig külön levélben küldünk Önnek egy visszaküldési címkét.

A visszaküldés szállítási költsége általában 6000 Ft csomagonként, de a túlméretes csomagok és a raklapos küldemények ennél többe kerülhetnek. Ha bármilyen kérdése van, forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Ha a visszaküldést saját maga szeretné elvégezni, kérjük, küldje a csomag(ok)at a következő címre:
Lampemesteren
Odinsvej 6 - Port 32-35
DK-6950 Ringkøbing
Dánia

Javasoljuk, hogy a csomag(ok)at csomagküldő céggel küldje el. Ez biztosítja a csomag(ok) nyomon követhetőségét, és kizárja a kétséget, hogy megkaptuk-e a csomag(ok)at vagy sem.

FIGYELEM: A csomag(ok)at a Lampemesteren címére kell visszaküldeni - a postára vagy csomagküldő pontba küldött csomagokat nem vesszük át.

Ne írjon az eredeti csomagolásra!

Ha ráír az eredeti csomagolásra vagy más módon megrongálja azt, csökkenti a termék viszonteladói értékét. Ez csökkenti a visszatérítés összegét.

Minimum 11.000 Ft-ot vonunk le a visszatérítéséből, ha az eredeti csomagolás sérült, vagy a lámpa értékének akár 40%-át, ha - például - nem az eredeti csomagolásban vagy nem eladható állapotban küldi vissza.

Ezért nagyon fontos, hogy a terméket eredeti csomagolásában, kartondobozba téve küldje vissza nekünk. A buborékfólia használata segít minimalizálni a szállítás során keletkező esetleges sérüléseket.

Csak átlátszó ragasztószalagot használjon a visszaküldésre szánt termékek csomagolásakor! Más típusú ragasztószalag használata az eredeti csomagoláson befolyásolhatja a visszatérítés összegét.

Egyéb kérdése van a visszaküldéssel kapcsolatban?

Egyéb kérdése van a visszaküldéssel kapcsolatban?

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a info@lampemesteren.hu e-mail címen vagy a +36 1 245 5203-as telefonszámon - szívesen segítünk. Jelenleg az ügyfélszolgálat csak angol nyelven küldött megkereséseket tud kezelni.