UMAGE Lámpák

UMAGE a legjobb dán dizájn. A márka lenyűgöző termékeket fejlesztett ki, amelyek pillanatok alatt népszerűségre tettek szert. Különösen az EOS dekoratív tollas lámpa és a stílusos Asteria keltett jelentős figyelmet. Az UMAGE-t 2008-ban alapították azzal a céllal, hogy fenntartható koncepciót hozzanak létre, amelyet a magas minőség és a funkcionalitás határoz meg. A dán márka az első naptól kezdve gyorsan növekedett, és a lámpák ma már több mint 50 ország több mint 1500 üzletében kaphatók.  

Az UMAGE lámpái nem tűnnek olyan olcsónak, mint amilyenek - épp ellenkezőleg. Minden termék szép dobozokba és zacskókba van csomagolva, ami a minőség és a gyönyörű design benyomását kelti
Eos Nano Lámpaernyő White - Umage
RRP HUF 11 992,00
Most raktáron
Alva Mini Lámpaernyő - Umage
RRP HUF 24 044,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 454 termékből {0} terméket

Vita Copenhagen lesz UMAGE

 
2018 második felében az olyan lámpatervek mögött álló dán dizájnstúdió, mint az Eos és a Silvia, megváltoztatta nevét Vita Copenhagenról UMAGE-re, ami a dán 'erőfeszítés' szó. Ezt a nevet azért választották, hogy tükrözze a cég értékeit és a tervezéshez való hozzáállásukat. Mert mi a design erőfeszítés nélkül? A legtöbb esetben az erőfeszítés hiánya miatt nem sikerül a forma és a funkció átgondolt kombinációját létrehozni. Az UMAGE erőfeszítéseket tesz a harmónia biztosítására, és az eredmény nem kevesebb, mint kifogástalan. A cég által készített számos lámpát a megalkuvást nem ismerő szemléletmód, az anyagválasztás és a skandináv formatervezési hagyományok jellemzik. A vállalat egyszerű formákkal, egyszerű skandináv stílusban készít lámpákat, nem beszélve a könnyed és praktikus kifejezésmódról. A névváltozást azonban egy csavarás kísérte a stílus tekintetében, amely kontrasztos színek és súlyos sárgaréz részletek választékát hozza el Önnek. Tapasztalja meg mindezt az UMAGE segítségével.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!