Vipp Lámpák

1932-ben Holger Nielsen nyert egy autót a helyi futballstadionba szóló jegyén, és ezzel kezdődött a Vipp. Csak ő nem tudott róla.  

Eladta az autót, és vett egy fémsajtót, majd néhány évvel később, amikor a feleségének, Marie-nak szüksége volt egy szemetesre a szalonjába, besétált a műhelyébe, és elkészítette azt, amit ma Vipp pedálos szemetesnek ismerünk.  

Idővel ez egy hatalmas szerszám-, konyha-, fürdőszoba-, bútor- és lámpa-portfólióvá bővült.  
Vipp525 Állólámpa Black - Vipp
RRP HUF 207 630,00
Most raktáron
Vipp521 Asztali Lámpa Black - Vipp
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Mutasd 22 a 22 termékből {0} terméket
A Vipp ma is családi tulajdonban lévő, független dán dizájncég, amelyet Holger lánya, Jette Egelund, két gyermeke, Kasper és Sofie, valamint 45 alkalmazott vezet Koppenhágában.  

Függetlenül attól, hogy a projekt célja egy fém szemetes, a moduláris, szabadon álló konyha újragondolása, egy bútorkollekció kifejlesztése vagy a Vipp Hotel létrehozása, a termékek és koncepciók minőségét a hosszú távú, egyedi élményt nyújtó képességükhöz mérik.  

2009-ben a pedálos kuka a New York-i MoMA állandó dizájngyűjteményének része lett - az egyetlen hely a világon, ahol a pedálos kuka tisztán dekoratív.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!