Fritz Hansen Otthoni kiegészítők

A Fritz Hansen 1872-es alapítása óta a márka az egyedi design és a kézművesség jelképe, legyen szó lámpákról, bútorokról vagy lakberendezési kiegészítőkről. A minőségi termékek széles választékában a vázáktól kezdve a díszpárnákon át az órákig és gyertyatartókig mindent megtalál. Bármelyik helyiséget is szeretné díszíteni, a Fritz Hansen kínálatában megtalálhatja a célnak megfelelő terméket.  

A Fritz Hansen meggyőződése, hogy egy egyszerű bútordarab feldobhat egy egész szobát vagy épületet, és hatással lehet azokra az emberekre, akik ott élnek, dolgoznak vagy akár csak időt töltenek. Kollekciójuk a jó kézművesség, az elegancia és az exkluzivitás szinonimája. Minden egyes terméket gondosan átgondoltak, az utolsó részletig. Ha exkluzív megjelenést szeretne adni a berendezésének, a Fritz Hansen lakberendezési kiegészítőivel biztos lehet benne, hogy a megszokottól eltérőt kap.  
Ikeru Vase Low - Fritz Hansen
RRP HUF 60 201,00
Most raktáron
Seat Cushion Walnut - Fritz Hansen
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Classic Throw - Fritz Hansen
RRP HUF 63 214,00
Most raktáron
Ikebana Vase Small - Fritz Hansen
RRP HUF 49 354,00
Most raktáron
Ikebana Vase Long - Fritz Hansen
RRP HUF 93 344,00
Most raktáron
Ikebana Vase Large - Fritz Hansen
RRP HUF 93 344,00
Most raktáron
Tray Table Oak - Fritz Hansen
RRP HUF 247 010,00
Most raktáron
Happy Hook Brass - Fritz Hansen
RRP HUF 46 341,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 145 termékből {0} terméket

Fritz Hansen 1872 óta

A Lampemesteren a Fritz Hansen világítástechnikai megoldásainak széles választékát forgalmazza, de kínálatuk sokkal többet kínál, mint egyszerű világítás. A céget 1872-ben alapították, amikor Fritz Hansen szülővárosából, Nakskovból Koppenhágába költözött. Christianshavn melletti műhelye a fafaragásra specializálódott, és gyönyörű dísztárgyakat, valamint praktikus széklábakat készített.  


Saját bútorgyártásba 1885-ben kezdett, és az évek során a design és az építészet legnagyobb neveivel dolgozott együtt, köztük Arne Jacobsennel, Piet Hein-nel és Poul Kjærholmmal. A Fritz Hansen 2015-ben megvásárolta a dán Lightyears világítástechnikai céget. Kínálatuk tökéletesen illeszkedik a Fritz Hansen univerzumába, amely a kiváló kézművességre, a minőségre és az időtlen dizájnra összpontosít.  


A Fritz Hansen kollekciójában ma már napjaink legnevesebb tervezőitől, például Jaime Hayon, Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto és Cecilie Manz bútorok és lakberendezési kiegészítők találhatók. Mindannyian osztoznak abban a vízióban, hogy olyan szobrászati kifejezést hozzanak létre, amely nem design és nem művészet, hanem a kettő kombinációja.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!