House Doctor Otthoni kiegészítők

A House Doctor dán dizájnermárka nagy figyelmet fordít a részletekre, és legyen szó akár a kivitelről, az anyagokról vagy a funkcionalitásról, az eredmény mindig egy egyedi termék, amely garantáltan feldobja a dekorációt. A House Doctorra különösen jellemző az esztétikája, amely a skandináv dizájnhagyományokban gyökerezik. A márka az egész világból merít ihletet, és az indusztriális vonalat részesíti előnyben, amely rengeteg érzelmet hoz a berendezésbe. Nézze meg tehát a kollekciót, és hagyja magát inspirálni a gyönyörű tükrök, szőnyegek, gyertyatartók, vázák és még sok más termék széles választékától. Minden ízlésre és igényre van valami!  


Ha egy hihetetlen House Doctor lámpára vágysz, akkor nézd meg a választékunkat itt
Watch Concrete - House Doctor
RRP HUF 26 550,00
Most raktáron
Alice Throw Beige - House Doctor
RRP HUF 26 550,00
Most raktáron
Metri Rug 140x200 Multi - House Doctor
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Dot Vase White - House Doctor
RRP HUF 32 100,00
Most raktáron
Swirl Vase Green - House Doctor
RRP HUF 30 070,00
Most raktáron
Reena Vase H25 Brown - House Doctor
RRP HUF 21 400,00
Most raktáron
Reena Vase H38 Brown - House Doctor
RRP HUF 37 250,00
Most raktáron
Cast Tray Black - House Doctor
RRP HUF 32 100,00
Most raktáron
Artie Candle Holder Ø32 Grey - House Doctor
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Loose Vase Light Green - House Doctor
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Fold Throw 130x180 Brown - House Doctor
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Minis Rug 140x200 Golden - House Doctor
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Sate Coat Rack Natural - House Doctor
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Close Vase H18 Green - House Doctor
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Mutasd 36 a 84 termékből {0} terméket

House Doctor - találja meg függőlámpáját, asztali lámpáját vagy fali lámpáját

 
Egy lámpa több, mint egy darab design, és a tökéletes fény megteremtése az egész otthonban korántsem egyszerű, ezért a House Doctor elegáns lámpaválasztékot tervezett, amely a legkülönbözőbb igényeket fedezi le. A kollekció közös nevezője, hogy a fali lámpák, függőlámpák, állólámpák és asztali lámpák szép egyensúlyt teremtenek az esztétikum és a funkcionalitás között. Akár fókuszált fényre van szüksége, akár szoborszerű hatást keres, a House Doctor kínálatában biztosan talál valamit, amely az áramvonalas fémlámpáktól kezdve az átlátszó üvegből vagy rizspapírból készült lágy lámpákig mindent tartalmaz.  

Teremtsen hívogató és pihentető hangulatot egy Bidar lámpával az étkezőasztal felett, vagy szereljen fel egy csoport kis, aranyszínű Pin függőlámpát a sarokba. Ha látványos dekorációt szeretne, helyezzen el egy Molecular lámpát az előszobában vagy az étkezőasztal fölött, ahol a szélesre nyúló kar csodálatos fényt teremt, és tagadhatatlanul hozzájárul a wow-faktorhoz. Ha a fotel vagy az ágy mellett van szüksége egy jó olvasólámpára, a Precise fali lámpa tökéletes választás, hiszen fókuszált, célzott fényével könnyedén megvilágítja azt, amit éppen olvas. De semmi sem veri az asztali lámpát, ha hangulatos fényre és sokoldalú kialakításra vágyik. Helyezze a Thane asztali lámpát egy komódra vagy a kanapé melletti asztalra, ahol a fény és a fém dinamikus kifejezést kölcsönöz, és lágy megjelenéssel járul hozzá a területhez. Egy meleg nyári estén kiviheti a hordozható asztali lámpát a szabadba, hogy meghosszabbítsa a hangulatos estét, vagy a House Doctor zsinórlámpáival nyugodt hangulatot teremthet. Gyermeke szobájában is elhelyezhet zsinórlámpákat, hogy hangulatos, modern megjelenést kölcsönözzön neki.  


House Doctor világítás

 Sokféle világítás létezik. A House Doctor kollekciójában garantáltan megtalálja a tökéletes arányokkal, részletekkel és anyagokkal rendelkező dizájnt, amely kiegészíti a dekorációját. A dekoráció személyes és dinamikus feldobása a keverésről szól - nem pedig az összeillesztésről. Akár modern, retro-ihletésű vagy ipari stílusú a berendezése, a kollekcióban biztosan talál olyan dizájnt, amely zökkenőmentesen illeszkedik otthonába. Ez a House Doctor ereje. A lehetőségek végtelenek, így nincs ok arra, hogy rendszeresen cserélje lámpáit, mert a House Doctor lámpái mindig illeszkednek.  


A House Doctorról

 A három testvérpár, Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel és Klaus Juhl Pedersen, akik a lakberendezési kiskereskedelemben szerzett többéves tapasztalat után jöttek össze a márka megalapítására. Mindhárman egyetértettek abban, hogy a dán dizájnszcénának valami újdonságra van szüksége, és a nagyszerű ötletek alapjain megszületett a House Doctor.  

Néhány év alatt a House Doctor kisvállalkozásból több mint 100 alkalmazottat foglalkoztatóvá vált, és az ország egyik vezető lakberendezési márkájává vált. A lámpákon kívül a House Doctor más lakberendezési elemeket is gyárt, például bútorokat, takarókat, dekorációs tárgyakat, konyhai felszereléseket és kültéri termékeket - mindezt ugyanúgy a játékosságra, az egyediségre és az innovációra összpontosítva. A dániai székhelyű, természetes anyagválaszték a fa, a réz, a fém és a kőedények, amelyek mind az északi stílus és a természet iránti nagy tiszteletet szemléltetik.  


A House Doctor legnépszerűbb lámpáinak széles választékát megtalálja a weboldalon!
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!