Intelligens Világítás

Itt megtalálja az intelligens termékek választékát az intelligens otthonához! Vásároljon okos izzókat és lámpákat, amelyeket applikációkkal és távirányítókkal vezérelhet, és csatlakoztassa világítását a dolgok hatalmas internetéhez. Kapcsolja be, kapcsolja ki, állítsa be az időt, változtassa meg a fényerőt, a hőmérsékletet és a színt, és még sok minden mást - csak a képzelete szab határt. Széles választékot kínálunk minden árkategóriában, számos márkától. Tekintse meg az összeset itt!
Hildor LED Mennyezeti Lámpa Zigbee Dim. Matt Black - Paulmann
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Smart Plug - WiZ
RRP HUF 9 036,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 156 termékből {0} terméket

Bluetooth VS. WiFi izzó

Ha még nem ismeri az intelligens világot, az izzók mindig jó kiindulópontot jelentenek. Könnyen beállíthatóak, könnyen vezérelhetőek, és gyors áttekintést adnak arról, hogy mi minden lehetséges - de milyen típusú izzót válasszon?

A lelkes olvasó már rájött, hogy kétféle izzó létezik: WiFi és Bluetooth. Mindkettő jó választás, de fontos tudni a különbséget. A Bluetooth izzók és a Wi-Fi izzók két különböző típusú intelligens világítási megoldás. Különböző vezeték nélküli technológiákat használnak a világítás csatlakoztatásához és vezérléséhez. Összességében a különbségek a következőképpen magyarázhatók:

Bluetooth izzók:

 • A Bluetooth-izzók olyan izzók, amelyeket úgy terveztek, hogy Bluetooth-kapcsolaton keresztül közvetlenül kommunikáljanak az olyan eszközökkel, mint az okostelefonok vagy a táblagépek.

 • Ezek általában nem igényelnek külső hidat vagy hubot, mivel közvetlenül a Bluetooth funkcióval rendelkező vezérlőeszközhöz csatlakoznak.

 • A Bluetooth-izzók kisebb területek és helyiségek számára alkalmasak, mivel a hatótávolság általában körülbelül 30 méterre korlátozódik.

 • Egyszerűen beállíthatók és kezelhetők a mobileszközökön található alkalmazásokon keresztül.

  Wi-Fi izzók:

  • A Wi-Fi izzók csatlakoznak a meglévő Wi-Fi hálózatához, és lehetővé teszik a világítás vezérlését szinte bármilyen helyről, ahol van internet-hozzáférés.

  • A működésükhöz gyakran szükség van egy központi hubra vagy hídra, amely lehet különálló eszköz vagy az izzó integrált része.

  • A Wi-Fi izzók hatótávolsága nagyobb a Bluetooth izzókhoz képest, mivel az Ön Wi-Fi hálózatára támaszkodnak.

  • Elérhetővé teszik a menetrendek létrehozását, a világítás automatizálását és vezérlését a mobileszközökön lévő alkalmazásokon vagy hangalapú asszisztenseken, például az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

   Röviden összefoglalva tehát a különbség az, hogy a Bluetooth izzók közvetlenül az Ön készülékéhez csatlakoznak, és korlátozott hatótávolsággal rendelkeznek, míg a Wi-Fi izzók a Wi-Fi hálózatához kapcsolódnak, nagyobb hatótávolsággal és több vezérlési lehetőséggel rendelkeznek. A Wi-Fi izzók bárhonnan vezérelhetők, ahol van internetkapcsolat - így például otthon a munkahelyéről kikapcsolhatja a villanyt, vagy bekapcsolhatja az izzókat, mielőtt belépne az ajtón.

   Okosítsa okos otthonát intelligens lámpákkal!
   Számos oka van annak, hogy korszerűsítse otthonát - itt egy áttekintés néhány dologról, amit az intelligens világítással tehet:

   • Távvezérlés: Az intelligens világítás egyik legnyilvánvalóbb előnye a távvezérlés lehetősége. Be- és kikapcsolhatja, beállíthatja az izzók fényerejét és megváltoztathatja a színeket okostelefonjáról, táblagépéről vagy egy távirányítóról, bárhol is tartózkodik. Ez kényelmet és rugalmasságot biztosít a világítás vezérlésében.

   • Energiatakarékosság: Sok intelligens világítási megoldás lehetővé teszi ütemezések beállítását és a világítás automatizálását. Ez segíthet az energiafogyasztás csökkentésében azáltal, hogy kikapcsolja a lámpákat, amikor nincsenek használatban. A fényerőt is szükség szerint állíthatja, hogy energiát takarítson meg.

   • Szabályozás: Az intelligens világítás lehetővé teszi, hogy a világítást az Ön preferenciáihoz igazítsa. Megváltoztathatja a fény színét, különböző hangulatokat hozhat létre, és akár úgy is beállíthatja a világítást, hogy az kövesse a napi rutinját. Ez különösen hasznos a megfelelő hangulat megteremtéséhez otthonában.

   • Integráció a hangalapú asszisztensekkel: Számos intelligens világítástechnikai termék integrálódik az olyan hangalapú asszisztensekkel, mint az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple HomeKit. Ez megkönnyíti a világítás vezérlését egyszerűen a hangutasítással.

   • Biztonság: Az intelligens világítás növelheti otthona biztonságát. Beállíthat olyan ütemezéseket, amelyek lehetővé teszik, hogy a világítás akkor is be- és kikapcsoljon, amikor Ön nincs otthon, ami elriaszthatja a potenciális betörőket.

   • Frissítések és jövőbiztosítás: Számos intelligens világítástechnikai termék rendszeresen frissül új funkciókkal és fejlesztésekkel a szoftverfrissítések révén. Ez azt jelenti, hogy befektetése még évekig releváns és naprakész marad.

   • Figyelés és fogyasztási adatok: Egyes intelligens világítástechnikai termékek hozzáférést biztosítanak az energiafogyasztás és a világítási minták nyomon követéséhez. Ez segíthet az energiahatékonysággal és a költséggazdálkodással kapcsolatos megalapozott döntések meghozatalában.

   • Kreativitás: Az intelligens világítás kreatív lehetőségeket nyit meg, mivel különböző színekkel és fénymintákkal kísérletezhet, hogy egyedi világítási élményeket teremtsen.

    Összefoglalva, az intelligens világítás nagyobb kontrollt, kényelmet és lehetőséget biztosít Önnek, hogy testre szabhassa otthona világítását. Ez a technológia javíthatja életminőségét, csökkentheti az energiafogyasztást és növelheti a biztonságot.

Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!