Szállítás és kézbesítés

Szállítási idő

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási határidők az érintett beszállítóktól kapott becsült szállítási határidőkön alapuló iránymutatások. Előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg nem állnak rendelkezésre, ami késedelmet okozhat; ez különösen a pótalkatrészekre és a külföldi székhelyű beszállítókra vonatkozik. A megrendelés leadása után kapott egyedi link segítségével mindig naprakészen tájékozódhat a megrendelés állapotáról.

Szállítás és kézbesítés

Világszerte szállítunk, a Postnord, GLS, UPS és DSV cégekkel, hacsak másképp nem kérik. Az EU-n belül ingyenes szállítást kínálunk 39.000 Ft feletti rendelés esetén. 39.000 Ft alatti megrendelések esetén az EU-n belül a szállítási díj 4800 Ft. Minden más szállítási díjat a szállítási cím alapján számolunk. A szállítási idő szintén a szállítási címtől függ, valamint attól, hogy a termék a kívánt színben/variánsban van-e raktáron. Az egyedi megrendelések megnövelhetik a szállítási időt - a várható gyártási időről az egyes termékek leírásában talál információt.

A szállítmányozó cégek által okozott késésekért nem vállalunk felelősséget.

Minden árut csomagküldő céggel szállítunk. Ez lehetővé teszi a csomagok nyomon követését, ha problémák merülnek fel vagy késések fordulnak elő.

Az EU-n kívüli küldemények esetében kérjük, vegye figyelembe, hogy megrendelése késhet a vámkezelés során, és hogy a vámkezeléssel kapcsolatos késedelmekért nem vállalunk felelősséget. A vámok és behozatali díjak az Ön felelőssége.

Ellenőrizze a szállítást

Kérjük, ellenőrizze a csomag tartalmát, amint az megérkezik. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket kapta, sértetlenül, és hogy semmi sem hiányzik a küldeményből. Ha ezt nem teszi meg a kézbesítést követő ésszerű időn belül (két nap), a Lampemesteren.hu nem vállal felelősséget az esetleges károkért. Ha a csomag és/vagy annak tartalma a kiszállításkor megsérült, akkor a megrendelés leadása után kapott egyedi linken keresztül kell panaszát leadnia - csak kattintson a "Reklamáció" gombra a státusz oldal alján, és kövesse az utasításokat. Szüksége lesz fényképekre mind a külső, mind a belső csomagolásról - beleértve a szállítási címkét is -, valamint magáról a sérülésről.

A Lampemesteren.hu nem vállal felelősséget a szállítás során megsérült termékekért. Mindig nagy odafigyeléssel csomagoljuk a megrendeléseket, hogy minimalizáljuk az esetleges szállítási károkat.

Kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz, ha bármilyen kérdése vagy problémája van. Elérhet minket e-mailben (info@lampemesteren.hu), élő chaten vagy telefonon keresztül. Jelenleg az ügyfélszolgálat csak az angol nyelven küldött megkereséseket tudja kezelni.