Uyuni Lighting Otthoni kiegészítők

A LED-lánggal és elemmel ellátott mesterséges gyertyák biztonságos alternatívát jelentenek élő társaik helyett. A beltéri klímának is jobban megfelelnek, mivel lángjuk nem okoz kormot. Ezáltal biztonságosan használhatóak, még akkor is, ha allergiások vagy kisgyermekek és háziállatok vannak a közelben.  

Az Uyuni LED-gyertyák egyedi 3D-s lánggal rendelkeznek, amely megegyezik a hagyományos gyertyák lángjával. Az Uyuni Lighting a LED-technológiát használva olyan LED-gyertyák kollekcióját hozta létre, amelyek lángja úgy tűnik, mintha enyhén pislákolna. A lángok nem igényelnek fizikai mozgást, így megspórolja az egyébként a láng mozgatására fordított pénzt.  

Válasszon a tealights, a kúpos fények és a hagyományos gyertyákból ismert és szeretett méretben kapható gyertyák közül. Tökéletesen illeszkedik kedvenc lámpásodhoz, gyertyatartódhoz vagy adventi koszorúdhoz.
Mutasd 36 a 71 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!