Új trend: Molekuláris lámpák

Már ismeri őket? Mostanában hatalmasak, és valószínűleg az Instagramon és a Pinteresten is találkozol velük. Számos belsőépítészeti inspirációs oldal tűzte ki őket, mint a mostani nagy designtrendet. Mi is úgy gondoljuk, hogy csodálatosak, ezért megtaláltuk neked a legjobbakat.

A "molekuláris lámpa" kifejezés olyan függőlámpákra és csillárokra utal, amelyek több fényforrással rendelkeznek, amelyek molekuláris mintázatban kapcsolódnak egymáshoz. Hihetetlenül dekoratívak, akár be vannak kapcsolva, akár nem, és modern és szoborszerű kifejezést adnak a belsőépítészetnek. Akasszon egy molekuláris lámpát az étkezőasztal vagy a konyhasziget fölé, hogy a helyiséget azonnal felfrissítse.

Kombináld a lakberendezés két legnagyobb trendjét - a sárgaréz és a molekuláris lámpák - a modern megjelenésérdekében.


A Franklin csillár sárgarézből a Menu termékcsaládtól a sárgaréz és a molekuláris minta gyönyörű kombinációját kínálja. A lámpa formája egészen különleges és ipari megjelenésű. A lámpa nagyméretű és sok helyet foglal el, így tökéletes a magas mennyezettel és hosszú étkezőasztallal rendelkező helyiségekbe.

Ipari lámpát vagy nyers lámpát szeretne?
Beszerezd ezt a lámpát a dán Menu márkától.
Molekuláris függőlámpa 5 égővel a House Doctor cégtől, sárgarézből készült, és öt fényforrással rendelkezik molekuláris mintázatban. A függőlámpa antik megjelenésű, és különösen szép példája a molekuláris lámpáknak. A lámpa bárhol használható otthonában, de különösen jól illik központi lakóterekbe.


Kombinálja az antik kifejezést modern molekuláris lámpákkal.
Vásárolja meg ezt a gyönyörű függőlámpát a House Doctor-tól itt.
ABallroom Molecule Pendant Brass/Army lehetőséget ad arra, hogy valóban a modern dizájnt és a kézzel készített minőséget ötvözze. A lámpa a kézzel fújt üvegárnyékolók mellett egy izzó sárgaréz keretből áll. Ez a dán Design by Us cég kedves függőlámpája innovatív és színes - és hihetetlenül modern most.


Szeretne egy olyan lámpát, amely biztosan magára vonja a figyelmet?
Válaszd ezt a szemet gyönyörködtető függőlámpát, amely különböző színekben és anyagokban kapható.
A 101 Copenhagen megalkotta ezt a modernista medált, amely az építészeti formát a modern molekuláris mintával ötvözi. Az ernyők szálcsiszolt sárgarézből készültek, ezzel biztosítva a lámpa helyét a rendkívül modern molekuláris lámpák között!


Du szeretnél egy statement darabot építészeti vonalakkal?
Vásárolja meg a 101 Copenhagen-tól itt.

Melyik molekuláris lámpát választod?

A világ számos otthonában megtalálhatóak már a molekuláris lámpák. Kézenfekvő választás az étkezőasztal fölé függeszteni őket, hiszen a több fényforrás megvilágítja magát az asztalt és az egész helyiséget is - tökéletes étkezési világítás. Könnyű belátni, miért olyan népszerűek.

Talán a legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy a választék hatalmas, és szinte lehetetlen lehet választani. Reméljük, hogy ez a kis útmutató az itt a Lampemesteren található néhány lehetőségről segít megtalálni azt, amelyik a legjobban illik az Ön lakberendezési stílusához - de melyiket fogja választani?