Vázák

A váza nagyszerű módja annak, hogy személyes hangot adjon a dekorációnak, és kitöltse az üres helyet egy felületen. Különböző formákban kaphatók, különböző célokra, és az emberek már több tízezer éve készítenek kis edényeket tárolásra és díszítésre.    

Az alábbi gyűjteményben virágvázák, agyagedények, dekoratív edények és fűszernövénycserepek találhatók üvegből, kerámiából, agyagból és még sok másból. Nem számít, hogy nagy vagy kicsi vázát keres, biztosak vagyunk benne, hogy a gyűjteményünkben megtalálja, amit keres.  
Ikebana Vase Small - Fritz Hansen
RRP HUF 49 354,00
Most raktáron
Ikebana Vase Large - Fritz Hansen
RRP HUF 93 344,00
Most raktáron
Shell Pot Off-White - ferm LIVING
RRP HUF 45 135,00
Most raktáron
Ikeru Vase Low - Fritz Hansen
RRP HUF 60 201,00
Most raktáron
Torus Vase Ø15 Black/Forest - AYTM
RRP HUF 26 550,00
Most raktáron
Bau Pot Large Black - ferm LIVING
RRP HUF 36 096,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 375 termékből {0} terméket

Virágváza

 
Manapság a vázákat gyakran használják dekorációs célokra, például a virágok hidratált állapotban tartására. Gyűjteményünkben különböző gyártók vázái találhatók, különböző kifejezésekkel. A hagyományos vázáktól kezdve, mint például a Liva, a kedves kerámia House Doctor váza, egészen a szokatlan kifejezéssel rendelkező ultramodern vázákig, mint például az AYTM Globe váza, minden megtalálható nálunk. Az edényuniverzumban szintén megtalálható minden a klasszikus és a nagyon modern edények között - mint például a Ferm Living Bau Pot, amely a Bauhaus stílust öleli fel.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!