Philips Hue - lépjen be a fény teljesen új világába!PHILIPS HUE - GUIDE

A Philips Hue termékcsalád az otthon világításának teljesen új módját mutatja be. Egy korszerű világításvezérlő rendszer telepítéséhez korábban drága villanyszerelőre volt szükség - most már csak egy Hue izzóra, egy Bridge-re és a Philips Hue alkalmazásra van szükség. Philips Hue termékei valóban a világításról való gondolkodás új módját jelentik. Használja a Hue-t, hogy javítsa mindennapi életét. Beprogramozhatja, hogy felébredjen, hogy optimális munkafényt adjon, hogy energiát adjon, hogy kikapcsolja a világítást, amikor reggel elmegy otthonról, és hogy este, amikor ismét hazafelé tart, újra felkapcsolja.

Lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de nem az. Hogy segítsünk a helyes elindulásban, összeállítottuk ezt a kis útmutatót. Termékleírásokat, fontos információkat és tippeket találsz az új Philips Hue telepítéséhez. Reméljük, hogy segít kiválasztani a megfelelő terméket az otthonába, és inspirálja, hogy megtegye az első lépést a fény teljesen új világába.Mi olyan különleges a Philips Hue-ban?

A Philips Hue a világítás világának legújabb és legmodernebb fejlesztése. Szinte nincs korlátja annak, hogy hol használhatók ezek az izzók és lámpák, és milyen hangulatot teremthetnek. Akárcsak a játék, a kertészkedés vagy a gyűjtés, a Philips Hue is új hobbivá válhat! Akár 50 Hue izzót is csatlakoztathat egyetlen induló készlethez, 16 millió szín közül választhat, és a Hue-t szinkronizálhatja a tévével vagy a zenei rendszerrel, hogy a világítás illeszkedjen a hangzáshoz.

A Hue termékek hihetetlenül gyorsan és egyszerűen telepíthetők, használhatók és bővíthetők. Beprogramozhatja lámpáit úgy, hogy kikapcsoljon, amikor elmegy, és újra bekapcsoljon, amikor bizonyos távolságra van otthonától. Tompíthatja őket, keverheti a Hue fehér és színes izzókat, és egyszerre több különböző színt is kivetíthet - mindezt egyetlen okoseszközzel vezérelve. Különböző színárnyalatokkal játszhatsz, és tökéletes hangulatvilágítást hozhatsz létre, és ami a legjobb, hogy a Hue izzókat klasszikus, széles körben elterjedt E27-es foglalatokban is használhatod.


Első lépések - az új Philips Hue beállítása

A Philips Hue rendszer agya a Bridge. Csak csatlakoztassa a WiFi hálózatához - ezt a folyamatot részletesen leírja a Bridge-hez mellékelt kézikönyv -, és máris készen áll a használatra. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne! Ezután töltse le a Philips Hue alkalmazást az okoseszközére, és máris úgy programozhatja a Hue izzókat, hogy pontosan azt tegyék, amit szeretne.

Az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton - mi meglepődtünk, hogy milyen gyors és egyszerű.

A Philips Hue Bridge kompatibilis az Apple HomeKit technológiával, így akár Sirit is megkérheti, hogy kapcsolja be és ki a lámpákat Ön helyett!

Ha nem szeretnéd okoseszközzel működtetni a Hue-rendszert, vásárolhatsz egy távirányítót, amely ugyanezt teszi. A Philips Hue dimmer kapcsolót egyszerűen felszerelheti a falra csavarokkal vagy kétoldalas ragasztószalaggal. Maga a kapcsoló mágnesekkel csatlakozik az alaphoz, így bárhová magával viheti a házban. A távkapcsoló elemmel működik - nincs szükség egyéb szerelésre!
<hr><font size="+2">Philips Hue Bluetooth</font>


Philips Hue Bluetooth

2020-ban a Philips Hue megkezdte a Bluetooth hozzáadását lámpáihoz és fényforrásaihoz. Az indoklásuk egyszerű: egyszerűbb alternatívát szeretnének nyújtani azoknak a felhasználóknak, akik számára a Philips Hue nehezen kezelhető. A Bluetoothnak köszönhetően a felhasználók számára egyszerűbb - és ezért könnyebb - a Philips Hue használatba vétele.

A Bluetooth funkció lehetővé teszi a lámpák és fényforrások azonnali csatlakoztatását, így nincs szükség Philips Hue Bridge-re. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a Philips Hue Bluetooth alkalmazást okostelefonjára, bekapcsolja a Bluetooth-t, és kész.

Bár a Hue termékek beépített Bluetooth-szal rendelkeznek, a Hue Bridge segítségével is használhatja őket. Ha már van Bridge, a Bluetooth funkció semmit sem változtat az Ön és rendszere számára.

Kinek tetszhet a Bluetooth Hue?


A Bluetooth Hue olyan új ügyfeleknek szól, akik azonnal bele akarnak merülni, és nem érdekli őket a masszív beállítás. Kezdheti azzal, hogy beszerez néhány fényforrást, és teszteli őket a már meglévő lámpáiban.

Jó ötlet lehet a Bluetooth használata a gyerekek szobájában, hogy okostelefonjukról vagy táblagépükről közvetlenül hozzáférjenek a fényforráshoz. Megspórolja az új fényforrásoknak a teljes Hue rendszerhez való csatlakoztatását, így a gyerekek csak a saját szobájukban vezérlik a fényt.

A Bluetooth Hue az idősebb generáció azon tagjai számára is nagyszerű választás lehet, akik tudják, hogyan kell használni az okostelefont, de nincs szükségük a teljes Hue-beállításra. A Bluetooth funkció nem igényel wi-fi kapcsolatot. Csak nagyjából 12 méteren belül kell lennie a lámpának, és az alkalmazással egyszerre legfeljebb 10 eszközt lehet vezérelni (a teljes beállítással 50 eszköz csatlakoztatható a rendszerhez).


A Philips Hue White Ambiance starter kit megvásárlásakor 2 teljes funkciós E27 izzót, egy dimmer kapcsolót és egy Bridge-et kap, amely csatlakozik a WiFi-hez, és lehetővé teszi, hogy az egész berendezést egy okoseszközről vezérelje. A dimmer-kapcsoló nélküli induló készletet is beszerezheti, ha mindent inkább okostelefonon vagy táblagépen keresztül szeretne irányítani.
A Philips Hue White és Color Ambiance indulócsomag a White csomaghoz hasonlóan egy harmadik E27-es izzót tartalmaz dimmer helyett. A színes készlet 16 millió különböző színárnyalatot képes előállítani, amelyeket tetszés szerint kombinálhat.

A Hue-kollekcióban újdonság a GU10-es foglalatokhoz való izzók, és megvásárolható egy indító készlet, amely 3 GU10-es színes izzót és egy hidat tartalmaz. Mind az E27-es, mind a GU10-es izzók Ambiance színben is kaphatók, amely a fehér tónusok teljes skáláját produkálja a meleg fehér hangulatvilágítástól a hideg és éles munkafényig - mindezt egyetlen izzóban!
<hr><font size="+2">Mik azok a Philips Hue LightStrips?</font>


Mik azok a Philips Hue LightStrips?

If you like playing with light, experimenting with possibilities and having fun, take a look at the Philips Hue LightStrip Plus 2-meter starter kit. LightStrips are long plastic strips with built-in LEDs - great for creating interesting effects on stairs, in cabinets or even behind the TV. You can change their length and colour, and since they’re mounted with adhesive they’re easy to move without leaving ugly screw holes in your walls.