Kartell Lámpák

A Kartellt 1949-ben alapította Olaszországban Castelli vegyészmérnök.  

Giulio az autóipar számára kezdett műanyag termékeket gyártani. A vállalat később a háztartások számára készült műanyag termékekkel, végül pedig formatervezett lámpákkal bővült.  

A Kartell profilját és történetét a modern design és a csúcstechnológia jellemzi az úttörő műanyag termékek gyártásával kapcsolatban. Termékkínálatukban világhírű formatervek hosszú listája található, amelyeket olyan legendás nevek alkottak, mint Ron Arad, Antonio Citterio, Michele De Lucchi, Ferruccio Laviani, Piero Lissoni, Vico Magistretti, Enzo Mari, Alberto Meda, Paolo Rizzatto és Philippe Starck. Ezek a tervezők mindannyian nagyra értékelték a Kartell gazdag tudását a műanyagtechnológiát illetően, és azt, hogy a műanyag milyen innovatív módon járulhat hozzá a modern élethez.  

A Kartell tervezői lámpák kollekciójában megtalálható a hihetetlenül gyönyörű Bourgie - egy abszolút bestseller. Barokk stílusa sok otthonban jól működik - gyönyörűen megvilágítja a szobát, és a lámpa maga is dekoráció.  

Az elmúlt években az FL/Y lámpa is berobbant a bestsellerlistákra. Az FL/Y egy függőlámpa nagyméretű, átlátszó ernyővel, amely széles színválasztékban készül, és minden helyzetbe, minden otthonba illik.  
Mini Kabuki Asztali Lámpa Light Blue - Kartell
RRP HUF 166 430,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
FL/Y Függőlámpa Crystal - Kartell
RRP HUF 127 990,00
Most raktáron
E' Fali Lámpa White - Kartell
RRP HUF 40 420,00
Most raktáron
Flowers for Bloom White - Kartell
RRP HUF 1 190,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 250 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!