A Lampemesteren versenyek feltételei

Szeretünk versenyeket szervezni az Ön számára, és sok ilyet szervezünk. A versenyeken való részvétel feltételei és szabályai alább olvashatók.

Facebook-versenyek

Ha részt veszel egy Facebook-versenyen, akkor a versenyen úgy veszel részt, hogy kommentet írsz a kommentszekcióban. Mindig elolvashatod a versenybejegyzést, hogy megtudd, hogyan vehetsz részt a versenyen.

A hozzászólásod beleegyezésként szolgál ahhoz, hogy felvegyük veled a kapcsolatot a Facebookon, és közzétegyük a nevedet egy Facebook-posztban, amennyiben kiderül, hogy te vagy a szerencsés nyertes.
Instagram-versenyek

Instagram-versenyek


Ha részt veszel egy Instagram-versenyen, a részvételi feltételeket mindig magában az Instagram-posztban találod. A részvételed gyakran egy hozzászóláshoz lesz kötve, és ez a hozzászólás beleegyezésként szolgál ahhoz, hogy a nevedet egy sztoriban és egy Instagram-posztban közzétegyük abban az esetben, ha te leszel a szerencsés nyertes.

A nyertest közvetlen üzenetben értesítjük.


Hírlevél feliratkozási versenyek

Amikor olyan versenyeket rendezünk, amelyekhez fel kell iratkoznod hírlevelünkre, automatikusan feliratkozol hírlevelünkre/hűségklubunkba. Ez azt jelenti, hogy inspirációkkal, ajánlatokkal, kampányokkal és hírekkel teli e-maileket fogunk küldeni neked.

A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, ha a tőlünk kapott hírlevél alján található linkre kattintasz. Ha problémái vannak a leiratkozással, bármikor felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető leggyorsabban eltávolítják Önt a listáról.

Néha külső együttműködő partnereinkkel együtt olyan versenyeket rendezünk, amelyeken való részvételhez fel kell iratkoznia, ebben az esetben automatikusan feliratkozik a mi hírlevelünkre és az együttműködő partner hírlevelére is. A versenyen egyértelműen jelezni fogjuk, hogy mire kell feliratkoznia.

Ha úgy vett részt egy versenyen, hogy feliratkozott hírlevelünkre, a nyertes nevét nem tesszük közzé, hanem közvetlenül e-mailben értesítjük.

Kapcsolatfelvétel a győztessel

Minden esetben felvesszük a kapcsolatot a nyertessel, és a következő adatokat kérjük, hogy elküldhessük neki a nyereményét. Az adatokat kizárólag szállítási célokra használjuk, hogy a nyeremény eljuthasson Önhöz. Az Ön e-mail címét és telefonszámát a GLS arra használja, hogy folyamatosan tájékoztassa Önt a szállítási folyamatról.

Teljes név
Cím
Irányítószám + Város
Ország

E-mail
Telefonszám

Ha a nyertes nem veszi fel velünk a kapcsolatot

Ha a sorsolástól és a kapcsolatfelvételtől számított 14 napon belül nem jelentkezik a nyertes, akkor nem választunk új nyertest, hanem a Nyereményjátékot egy későbbi időpontban egy másik versenyben használjuk fel. A nyertes felelős azért, hogy ellenőrizze az üzenetkéréseket, a hozzászólásokat és a kéretlen leveleket.
A nyeremény szállítása

A nyeremény szállítása


Amint lehetséges, miután megkaptuk a szállítási címet stb. a nyereményt útnak indítjuk a szerencsés nyerteshez. Arra törekszünk, hogy nyereményeinket raktáron tartsuk, hogy a nyertesnek ne kelljen feleslegesen várakoznia. Az olyan nyereményjátékok kapcsán, amelyeknél választhat a modellek és színek között, előfordulhat, hogy várnia kell a kiszállításra. A nyertes mindig szívesen veszi a kapcsolatot, hogy érdeklődjön a várható szállítási időről.

Mindig közvetlenül a nyertes címére szállítunk. Ha Ön egy átvételi pontra vagy más címre szeretné a szállítást, kérjük, hogy ezt a kapcsolatfelvételkor jelezze felénk.

Garancia

A nyereményjátékban nyert lámpákra természetesen két év garanciát vállalunk. A garanciális politikánkról bővebben itt olvashat.

Ha panaszt szeretne tenni bármelyik, a versenyen nyert lámpával kapcsolatban, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ingyenes izzó

Ha a Lampemesteren vásárol, gyakran mellékelünk egy ingyenes izzót. Ez NEM vonatkozik a Nyereményjátékokra.

Kérdések

MINDIG igyekszünk betartani az aktuális előírásokat, amikor versenyeket rendezünk. Ha úgy gondolja, hogy megszegjük a szabályokat és előírásokat, vagy bármilyen kérdése van a nyereményjátékunkkal és annak feltételeivel kapcsolatban, bármikor szívesen vesszük, ha kapcsolatba lép velünk a info@lampemesteren.hu e-mail címen.