Tala Lámpák

A Tala egy új brit világítástechnikai márka, amelynek küldetése, hogy olyan kiváló termékeket hozzon létre, amelyek a legjobbat hozzák ki a környezetükből.  

A céget az Edinburgh-i Egyetem négy hallgatója alapította, akiknek közös szenvedélyük a design, a technológia és a fenntarthatóság. Miközben egy szállodatetőkre szánt napelemekkel kapcsolatos projekten dolgoztak, a négy barát egyetértett abban, hogy lennie kell módnak a fényforrás további optimalizálására a LED-es lámpák használatával - és ez jelentette az út kezdetét.  

A Tala olyan LED izzókat gyárt, amilyeneket még soha nem láttál! Minden izzó egyedi és vonzó kifejezéssel rendelkezik, amely képes megváltoztatni a lámpák megjelenését.  


A Tala még asztali és mennyezeti foglalatokból álló kollekciót is piacra dobott, tölgy, diófa és réz kivitelben. Ezek a lámpák önmagukban is gyönyörűek, de ha a cég gyönyörű izzóival párosítjuk őket, a végeredmény teljesen kiemelkedő.  


Böngésszen a Tala izzók és lámpák között az alábbiakban.  
Oak Triple Függőlámpa - Tala
RRP HUF 159 001,00
Most raktáron
Graphite Függőlámpa - Tala
RRP HUF 37 412,00
Most raktáron
Brass Függőlámpa - Tala
RRP HUF 37 412,00
Most raktáron
Lochan Fali Lámpa Graphite - Tala
RRP HUF 56 118,00
Most raktáron
Oak Knuckle Függőlámpa - Tala
RRP HUF 51 442,00
Most raktáron
Kilter Fali Lámpa L640 2200K White - Tala
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Kilter Fali Lámpa L640 2200K Dark Grey - Tala
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Mutasd 36 a 111 termékből {0} terméket
A Tala Classic kollekciót az 1870-es évekbeli klasszikus Edison-izzó utánzására tervezték. Az izzók ugyanolyan időtlen dizájnnal és meleg árnyalattal rendelkeznek, egyensúlyt teremtve az ősiség és a technológiailag fejlettebb és környezetbarátabb fény között. Úgy vannak megépítve, hogy hosszú éveken át kitartsanak a jövőben is. A kollekciót úgy tervezték, hogy az általános és dekoratív világítási igények széles körét lefedje. Az izzók szép ikonikus formákban kaphatók, amelyek kellemes fényt árasztanak, és alkalmasak önállóan és lámpába szerelve is.  

A Voronoi kollekció szoborszerű izzókból áll, amelyeket a természetben található minták ihlettek. Az organikus formák az erdőkben és általában a természetben található Voronoi-mintákból származnak. A kollekció a természet által formált fújt izzókból áll. Egy lekerekített és kompakt izzó, amelynek formája és izzószála a látószögtől függően rengeteg perspektívát teremt.  

A Feature kollekciót a Tala abból a küldetésből kiindulva alkotta meg, hogy "a fény egy élmény". A kollekció célja, hogy megkérdőjelezze azt a hozzáállást, miszerint az izzó csak egy fényforrás, amely arra szolgál, hogy fényt adjon egy lámpában. Az összetett LED izzószálakkal ellátott, jellegzetes izzók kollekciója, a Tala Feature a dekoratív fényforrások egyedülálló sorozata. Minden izzó gondosan kalibrálva van, hogy meleg és hívogató hangulatot teremtsen.  


Fixumok a tartós és rugalmas tulajdonságairól ismert lámpatestek gyűjteménye. Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező amerikai tölgytől és diófától kezdve az újrahasznosított anyagokig a rendelkezésre álló legjobb természetes erőforrásokat használja fel, és semmi mást. A lámpatesteket úgy tervezték, hogy a Tala kollekcióban található izzók nagy választékának befogadására alkalmasak legyenek. Minden lámpatesthez háromméteres szövetszilikon kábel tartozik, amelyet úgy terveztek, hogy minimálisra csökkentse a repedéseket a kábel mentén. Párosítsa a lámpatesteket egy dekoratív Tala izzóval - egy egyszerű megoldás, amely szinte művészi Tala lámpát hoz létre.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!