Íróasztali lámpák

2020 volt az az év, amikor mindenki felfedezte az otthoni munkavégzést. A bezártság azt jelentette, hogy sokan leporolták a régi "számítógépes szobát", és rájöttek, milyen fontos a jó munkakörnyezet a termelékenység és a kényelem szempontjából - és nem lehet munkakörnyezetről beszélni a fény és a lámpák említése nélkül!  

Az asztali lámpák több mint egyszerű asztali lámpák. Számos tényező játszik szerepet, amikor új asztali lámpát kell választani az otthon legproduktívabb asztalára - és sok mindent figyelembe kell venni. A megfelelő asztali lámpa csökkenti a számítógép nézegetése miatti szemfáradtságot, de a tökéletes asztali lámpa a dekoráció fontos részévé is válik. Elvégre mindig az iroda királya: a számítógép mellett áll!  
Vipp530 Asztali Lámpa Black - Vipp
RRP HUF 150 351,00
Most raktáron
Nilay Asztali Lámpa Black - Lindby
RRP HUF 39 423,00
Most raktáron
Vipp521 Asztali Lámpa Black - Vipp
RRP HUF 210 612,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 539 termékből {0} terméket
Amikor az íróasztalra való lámpa kiválasztására kerül sor, érdemes figyelembe vennie, hogy mit szeretne a funkciók - fényerő, hőmérséklet, modell, design és egyéb funkciók - tekintetében. Olvasson többet arról, hogyan válassza ki a tökéletes lámpát, amely minden igényt kielégít.  


  • Fényerő és hőmérséklet - Egy hangulatos irodában, ahol egy-két órát tölt szombat este, egy kényelmes, tompított és meleg fény is megfelel. Ha azonban naphosszat a számítógépen dolgozik, olyan lámpát ajánlunk, amely a nappali fény hőmérsékletét utánozza. Válassza a hideg fényt!
   • Lámpa típusa - Nem véletlenül vált az építészlámpa az asztali lámpa szinonimájává. Állítható fejével és testével a fürge lámpa tökéletes a papírmunkához, a klasszikus dizájn pedig rengeteg elegáns formában kapható. Az irányított fény zseniális a billentyűzet vagy egy dokumentum megvilágításához, de ha főleg számítógépen dolgozol, érdemes egy szélesebb fényt választanod.
   • Design - Több időt töltünk a számítógépünk mellett, mint valaha, ezért fontos, hogy olyan lámpát válasszon, amely valóban megérdemli a helyet az íróasztalán. Ügyeljen arra, hogy olyan lámpát válasszon, amelyet szépnek talál, és amely mosolyt csal az arcára, még mielőtt bekapcsolná. Ha a dekorációd klasszikus, egy szuper modern asztali lámpa olyan statement darab lehet, amely lenyűgöző kontrasztot nyújt. Ha viszont a környezete nagyon modern, akkor egy időtlen klasszikus teljesen újszerűen keretbe foglalhatja a dekorációját.
   • Egyéb funkciók - Valamikor régen minden, amire az okostelefonunk képes, egy egész polcot foglalt el - és mivel a fényképezőgépünk, számítógépünk, telefonunk, zenelejátszónk, internetkapcsolatunk, vízszintmérőnk és GPS-ünk egyetlen okoseszközön elérhetővé vált, egyre több tárgy az életünkben kezd többféle célt szolgálni. Gondolja végig, hogy szeretné-e, ha a lámpája nem csak ragyogni tudna. Léteznek asztali lámpák vezeték nélküli telefontöltővel, levegőmérőkkel és intelligens világítási technológiával.
 Ha kiválasztottad a lámpát, már csak azt kell kitalálnod, hogy hova szeretnéd! Mi azt javasoljuk, hogy a számítógép mögé helyezd el. Egy másik jó tipp a jobbkezeseknek, hogy az íróasztal bal oldalára helyezd. Így nem lesz árnyék minden alkalommal, amikor az egeret mozgatod, és a fény nem zavarja a fő szemed.  


Győződjön meg róla, hogy a fény tiszteletben tartja a nappali fény természetes haladását, hogy elkerülje a kontrasztokat. Esténként kombinálhatja az asztali lámpát egy mennyezeti vagy más környezeti fénnyel, hogy olyan alapvonalat hozzon létre a szobában, amely az asztali lámpának is megfelel.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!