DybergLarsen Lámpák

Az elmúlt öt évben a DybergLarsen Frank Kerdil céggel közösen gyártott lámpákat. A legjobb DybergLarsen és Frank Kerdil termékeket gyűjtöttük össze az Ön számára itt az online áruházunkban.  

A DybergLarsen története a Magazin lámpával kezdődött, amelyet először 2011 őszén, a Formland expón mutattak be - két hónappal később a cég kiadta a PineApple kollekciót, amelyet a fehér PP árnyalatok jellemeznek. A DybergLarsen csapata a Magazin lámpát "anyalámpának" nevezi, mivel ez a lámpa volt az oka annak, hogy a dolgok igazán beindultak. Azóta a lámpa számos formában és színben jelent meg. A kollekció minden lámpáját lézervágással vágják, szerelik és Dániában szerelik össze.  

Az online vásárlás és az export piacának fejlődésével Dyberg Larsen új lámpakollekciót tervezett és fejlesztett ki, amely az ILLUMIN nevet kapta. Ha alaposan megnézed a logót, láthatod, hogy a logón az is olvasható, hogy "11 perc" - ami nagyjából annyi időt jelent, amennyi idő alatt a terméket összeszerelik.  
Denver Fali Lámpa - DybergLarsen
RRP HUF 21 400,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 323 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!