DybergLarsen Lámpák

Az elmúlt öt évben a DybergLarsen Frank Kerdil céggel közösen gyártott lámpákat. A legjobb DybergLarsen és Frank Kerdil termékeket gyűjtöttük össze az Ön számára itt az online áruházunkban.  

A DybergLarsen története a Magazin lámpával kezdődött, amelyet először 2011 őszén, a Formland expón mutattak be - két hónappal később a cég kiadta a PineApple kollekciót, amelyet a fehér PP árnyalatok jellemeznek. A DybergLarsen csapata a Magazin lámpát "anyalámpának" nevezi, mivel ez a lámpa volt az oka annak, hogy a dolgok igazán beindultak.

Az online vásárlás és az export piacának fejlődésével Dyberg Larsen új lámpakollekciót tervezett és fejlesztett ki, amely az ILLUMIN nevet kapta. Ha alaposan megnézed a logót, láthatod, hogy a logón az is olvasható, hogy "11 perc" - ami nagyjából annyi időt jelent, amennyi idő alatt a terméket összeszerelik.  
Mutasd 36 a 311 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!