Lámpák a hálószobába - válasszuk ki a megfelelőt!LÁMPÁK A HÁLÓSZOBÁBA
A hálószobai lámpa megfelelő kiválasztása sokat számít, de nehéz lehet megtalálni. A hálószobai világításnak kényelmesnek, pihentetőnek és otthonosnak kell lennie, de jó alapfényre is szüksége van, ezért fontos, hogy olyan hálószobai lámpákat válasszon, amelyek megfelelnek az igényeinek
.


A legjobb olvasó- és fali lámpák a hálószobába

A legjobb olvasó- és fali lámpák a hálószobába

A hálószobában nagyon népszerű olvasólámpa a Louis Poulsen AJ lámpája. Az AJ sorozatot Arne Jacobsen tervezte 1960-ban, és ezek a lámpák vitathatatlanul a design klasszikusai. Mind a AJ Asztali lámpa, mind a AJ Fali Lámpa megtalálható számos kedves vásárlónk otthonában.

Itt egy fekete AJ Wall látható egy vásárló hálószobájában. Fantasztikusan néz ki, és remekül megtöri a fehér falat. Ha egy kicsit színesebbnek érzi magát, a sorozat 10 különböző változatban kapható - a sötétszürke, a világosszürke, az éjkék és a padlizsánszín különösen népszerű, de kétségtelen, hogy a fekete AJ fal a legkelendőbb. A teljes AJ sorozatot itt tekintheti meg.

A kép vásárlónk @camillasundahl jóvoltából készült az Instagramon keresztül.
Az AJ kézenfekvő választás olvasólámpának, mivel a feje felemelhető és leengedhető, és 60 fokos szögben dönthető oldalról oldalra. Ez egy klasszikus és funkcionális dizájnerlámpa a hálószobába.

Az AJ Table rendkívül jól működik éjjeliszekrényen. Ez egy egyszerű választás, mivel nincs szükség szerelésre, és az asztali lámpát otthonában máshol is használhatja.

A képet vásárlónk, @josefinefrees jóvoltából az Instagramon keresztül

Egy másik népszerű lámpa a hálószobába a Tolomeo. Az Artemide 1987-es Tolomeo asztali lámpája a világ egyik legnépszerűbb asztali lámpája, amely design, fénykibocsátás, kényelem és esztétika terén is élen jár.

A Tolomeo népszerűségének egyik oka a teljesen állítható testébe épített rugalmasság. Ez teljes kontrollt biztosít a fény felett, és hihetetlenül hasznossá teszi a Tolomeót a hálószobában. Hosszú karja miatt a Tolomeo különösen praktikus, ha állítható ágya van.
Itt egy Tolomeo fali lámpa látható fekete színben, és jól látható, hogy ez egy rendkívül rugalmas és hasznos lámpa. Gyönyörű dizájnnal rendelkezik, és kiváló fényt biztosít az olvasáshoz.

Alaplámpa vagy szerelési hardverrel is kapható, így használhatja asztalon, vagy felszerelheti a falra. Többféle méretben és színben is kapható - a Tolomeo sorozatban biztosan megtalálható az Ön igényeinek megfelelő lámpa.

Kép a Pinterestről

Lampe Gras egy másik népszerű lámpa a hálószobába. Rengeteg változatban kapható - padló-, fali-, függő- vagy asztali; talapzaton vagy falra, illetve mennyezetre szerelve - a Lampe Gras mindent tud. A színválaszték is széles, így a lehetőségek végtelenek - ez csak az egyik oka annak, hogy a Lampe Gras annyira kívánatos.

A Lampe Gras egy 20. századi ikon. Bernard-Albin Gras 1922-ben irodai és ipari használatra tervezett lámpákat. A Gras lámpa, ahogy később ismertté vált, egyszerű, robusztus és ergonomikus kialakításával teljesen egyedülálló volt.  
Az alapforma nem használ csavarokat vagy hegesztett kötéseket, ami hozzájárul a lámpa különlegességéhez. A hosszú kar és a test különösen funkcionálissá és rugalmassá teszi a lámpát. A felhasználási lehetőségek sokrétűek, és ezeket a lámpákat a ház minden helyiségében látjuk.

Bernard-Albin Gras látomásos formatervezése időtállónak bizonyult, és a Lampe Gras lámpák ma már keresett gyűjtői darabok - különösen Franciaországban, az USA-ban és Japánban.

Kép a Pinterestről  
A Lindby cégtől származó Kesta asztali lámpa fekete/arany egyszerű és dekoratív kialakítású, amely minden stílusú dekorációban lenyűgözően mutat. A lámpa karcsú vázának és vékony, hengeres, szövetből készült, matt fekete külsővel és aranyszínű belsővel rendelkező, vékony, hengeres lámpabúrájának köszönhetően minimalista kifejezéssel bír, amely lágy, meleg fényt sugároz, amely tökéletes alváshoz, ébredéshez és olvasáshoz. A Kesta egy rendkívül esztétikus asztali lámpa, akár be van kapcsolva, akár nincs, mivel egyszerre funkcionális fényforrás és dekoratív kiegészítője hálószobájának.
Charlia állólámpa ezüst a Lindby cégtől egy minimalista és elegáns dizájn, három hosszú lábával természetes fa anyagból és egy gyönyörű fehér hengeres lámpaernyővel, amely klasszikus kontrasztot biztosít, és tökéletesen illik bármilyen stílusú dekorációhoz. A fehér lámpaernyő egyetlen fényforrást rejt, amely lágy és kényelmes fel- és lefelé irányuló fényt bocsát ki, hangulatos és nyugodt légkört teremtve, ami a Charlia lámpát tökéletesen alkalmassá teszi hálószobákba. A lámpa harmonikus esztétikája azt is jelenti, hogy egyszerre szolgál fényforrásként és dekoratív elemként, amely kellemes fényben fürdeti hálószobáját.
A Lucande termékcsaládból származó Kalinda fali lámpa szürke/tölgyfa szerény mérete és egyszerű, esztétikus kialakítása miatt tökéletesen illik minden stílusú berendezéshez a moderntől a klasszikusig, a minimalistától a retróig. A lámpa tömör betonból készült, lenyűgöző fa és fém részletekkel, amelyek gyönyörű kontrasztot alkotnak, így a fali lámpa dekoratív elemként és funkcionális fényforrásként is funkcionál a hálószobában. A fali lámpa lágy, meleg fehér lemenőfényt hoz létre, amely hangulatos és kényelmes hatást kelt, és meleg és kellemes hellyé teszi hálószobáját.
A Lindby cégtől származó Benjiro asztali lámpa fehér/króm funkcionális és elegáns kialakítású, amely a legtöbb stílusú dekorációban lenyűgözően mutat. A modern asztali lámpa elegáns, fényes fémvázzal rendelkezik, amelyet a fehér szövet lámpaernyő egészít ki. Az asztali lámpa egy kis kiegészítő lámpát is tartalmaz, amelyet az igényeinek megfelelően állíthat. A Benjiro tökéletes hálószobai lámpa ennek az extra fényforrásnak köszönhetően, amely közvetlenebb és fókuszáltabb fényt biztosít, ami tökéletes az olvasáshoz. Eközben a nagyobb lámpabúra lágy és szórt fényt biztosít, amely tökéletes a lefekvés előtti lenyugváshoz vagy a reggeli ébredéshez. A kapcsoló a lámpaernyő alatt található, így könnyen bekapcsolhatja a mindenkor szükséges fényt.

Mennyezeti lámpák a hálószobába - melyiket válasszuk?

Mennyezeti lámpák a hálószobába - melyiket válasszuk?

A hálószobába való mennyezeti lámpák széles választékát kínáljuk, de melyik a az Ön hálószobájába való? Van néhány javaslatunk, és az első a Hope a Luceplan-tól. Ha romantikus hálószobai lámpát keresel, akkor a Hope a te mennyezeti lámpád. Megsokszorozza a fényt, és csillogó, nyugtató és kényelmes fényt teremt, gyémántként apró fények ezreivel szórja meg a szobát. Valójában ez ihlette a lámpa nevét is: Hope.

Az egész Hope sorozat hihetetlenül népszerű, ami nagyrészt vizuális könnyedségének és anyagválasztásának köszönhető. A Hope polikarbonátból készült, sziromszerű lapokból áll. Ezek a panelek valójában Fresnel-lencsék, amelyek optimalizálják a fény visszaverődését és töredezését - ezek hozzák létre a különleges fényhatásokat, miközben csökkentik az energiafelhasználást. Ez egyszerűen egy gyönyörű, finoman kidolgozott dizájnlámpa.
Sebatin mennyezeti lámpa szürke/fehér/nikkel a Lindby-től eleganciát és egyszerűséget sugároz, amely lenyűgözően mutat a hálószobában, akár be van kapcsolva a lámpa, akár nincs. A mennyezeti lámpa egy karcsú fémvázból áll, amelyet egy gyönyörű szürke árnyalatú szövet lámpaernyő vesz körül, amely gyönyörű fényt bocsát ki. A lámpa matt lámpaernyő mögé rejtett LED-es fényforrással rendelkezik, amely lágy, egyenletes, vakításmentes módon osztja el a fényt. Továbbá a fény 3000 Kelvin, amely meleg fehér fényt bocsát ki, ami hozzájárul a meghitt és nyugodt hangulathoz, amely kellemes hellyé teszi a hálószobát.

A dizájnt különböző formákban és méretekben szerezheti be. Itt találja meg!
Egy másik romantikus mennyezeti lámpa - valójában az egyik kedvencünk - a gyönyörű Caboche. A lámpa átlátszó, kis akrilgömbökből készült, a belső árnyékoló pedig homokfúvott opálüvegből. A gömbök a lámpa külseje körül helyezkednek el, és úgy törik meg a fényt, mint apró vízcseppek a napon. Az opálos ernyővel együtt ezek a gömbök azt jelentik, hogy ez a lámpa soha nem káprázik.

A Caboche mennyezeti lámpa gyönyörű fényt biztosít, és 120 W-os halogén izzójával elegendő fényt bocsát ki az egész szoba megvilágításához.

A teljes Caboche sorozatot itt tekintheti meg.
Ha a dekorációs ízlése a minimalista és stílusos irányba hajlik, nézze meg a Philips Hue Being termékét. Remekül használható az előszobába, az otthoni irodába vagy a hálószobába - olyan helyekre, ahol maximálisan kihasználhatja a Philips Hue lámpák összes különleges funkcióját.

A mennyezeti lámpák közvetlenül lefelé és oldalirányban is vetítik a fényt. Az oldalirányú fény visszaverődik a mennyezetről, majd lefelé és kifelé a szobába.

Mivel rendelkezik White Ambiance fényforrással, ami azt jelenti, hogy fehér fényt biztosít, amelyet attól függően állíthat, hogy hideg vagy meleg megvilágítást szeretne. A fényhőmérséklet beállítása mellett a Beinget a fényerősség szabályozásához tompíthatja is. Mindezeket a beállításokat a Hue alkalmazáson vagy a lámpához mellékelt távirányítón keresztül végezheted el - a Being hihetetlenül megkönnyíti, hogy pontosan azt a világítást kapd, amit szeretnél.

Játsszon a hálószobája világításával - Philips Hue

Játsszon a hálószobája világításával - Philips Hue

A Philips Hue termékcsalád az otthon világításának teljesen új módját mutatja be. Korábban egy korszerű világításvezérlő rendszer telepítéséhez drága villanyszerelőre volt szükség - most már csak egy HUE izzóra, egy Bridge-re és a Philips Hue alkalmazásra van szükség.

A Hue termékek valóban a világításról való gondolkodás új módját jelentik. Használja a Hue-t, hogy javítsa mindennapi életét. Beprogramozhatja, hogy felébredjen, hogy optimális munkafényt adjon, hogy energiát adjon, hogy lekapcsolja a lámpáit, amikor reggel elmegy otthonról, és hogy este, amikor ismét hazafelé tart, újra felkapcsolja őket.

Beprogramozhatja a világítását úgy, hogy reggel lassan kapcsoljon be, délután adjon egy kicsit több energiát, este hangulatvilágítást hozzon létre, és lassan kapcsoljon ki, amikor eljön az ideje lefeküdni.

A Philips Hue választékunkat itt találja.

TALÁLJA MEG A HÁLÓSZOBAI LÁMPÁK VÁLASZTÉKÁT ITT