Üdvözöljük a Lampemesteren.hu oldalán
A Lampemesteren.hu-n összegyűjtöttük a világ vezető tervezőitől és gyártóitól származó legexkluzívabb lámpákat.
Ügyfélszolgálat
info@lampemesteren.hu+36 1 245 5203
Ügyfélszolgálat adatai és nyitvatartási idő:
Az ügyfélszolgálat jelenleg csak angol nyelven küldött megkereséseket tud kezelni.Hétfőtől péntekig: 08:30-16:00 CET Szombat-vasárnap: Zárva 
Céginformáció
Lampemesteren.hu Birkmosevej 18 DK-6950 Ringkøbing Denmark
Bank : Ringkjobing Landbobank IBAN szám: DK7476700010080053 Swift/BIC kód: RINGDK22 Áfa-szám: DK24210081
Ismerje meg csapatunkat
A Lampemesteren csapata mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek.
Minőség és tervezés
Nagyra értékeljük a minőséget és a dizájnt, és izgalmas termékkínálatunkat gondosan válogattuk össze. Ez azt jelenti, hogy mindig megtalálhatja az igényeinek megfelelő lámpát, bármilyen stílusú legyen is - klasszikus, modern vagy experimentális. Nálunk olyan lámpákat talál, amelyek időtállóak, amelyek provokálják, inspirálják vagy megmozgatják Önt - olyan lámpákat, amelyek talán egész életében Önnél laknak majd.
Élmény
Úgy gondoljuk, hogy egy dizájnerlámpa megvásárlásának élményt kell jelentenie, ezért tájékoztatást adunk lámpáink történetéről és tervezőiről. Szeretnénk, ha mind a lámpát, mind annak történetét megismerné, hogy egyedi tárgyat vásároljon, és ne csak egy fényforrást. Emellett részletes leírást és műszaki információkat talál minden lámpánkról, valamint sok háttérinformációt a különböző tervezőkről és gyártókról.
Találkozzon velünk a közösségi médiában
Folyamatosan tájékoztatjuk Önt, a világítás világának legújabb trendjeiről és híreiről. Kövessen minket a közösségi médiában, ahol lehetősége van versenyeken való részvételre, valamint kedvező ajánlatok és akciók követésére is. Inspirálódjon hangulatos képekkel az egész otthon számára.
Bővebben itt
Hagyomány és szakértelem
Anyavállalatunkat, a Wiese A/S-t 1927-ben alapították a dániai Ringkøbingben, ahol a székhelyünk és bemutatótermünk a mai napig megtalálható. Ez a sokéves tapasztalat garantálja hogy minden eladás mögött egy világítástechnikai szakértő áll.
Újdonságok
Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinknak a világszerte kapható legújabb termékeket, valamint a designer világítás világából származó híreket és inspirációkat kínáljuk. Folyamatosan frissítjük weboldalunk ”Hírek” menüpontját, hogy Ön is naprakész maradhasson.
Vásároljon, amikor csak akar - olcsón
Webáruházunkban dizájnerlámpák széles választékát találja kedvező áron - egy olyan webáruház, amelyet otthonról, kényelmesen felfedezhet, és ahol akár házhoz is rendelheti a lámpáját.
Trustpilot
Tekintse meg vásárlóink számos pozitív tapasztalatát és értékelését a Trustpilot oldalon.
Világszerte elérhető


TÖBB MINT 16.000 TERMÉK

26 ORSZÁG, BELEÉRTVE. .COM OLDAL

TÖBB MINT 70 ALKALMAZOTT

TÖBB MINT 100 TOP MÁRKA
A Lampemesteren folyamatosan fejlődik, hogy piacvezető legyen a dizájnerlámpák terén.  
A Lampemesteren.hu alapvető értékei
  • Professzionálisak vagyunk, törődünk a minőséggel és a jó szolgáltatással
  • Ügyfél- és eredményorientáltak vagyunk
  • Segítőkészek vagyunk
  • Megteszünk minden tőlünk telhetőt ügyfeleinkért
  • Elkötelezettek és motiváltak vagyunk
Kapcsolatfelvétel
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van a lámpákkal, fényforrásokkal, világítással általában vagy bármi mással kapcsolatban. Elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára a vásárlás előtt, alatt és után. Jelenleg az ügyfélszolgálat csak az angol nyelven küldött megkereséseket tudja kezelni. Telefonon:+36 1 245 5203Postai úton:info@lampemesteren.hu
A lampemesteren.hu törődik a környezettel! Mindent megteszünk azért, hogy a kartont újrahasznosítsuk, és ahol csak lehet, kerüljük a műanyag csomagolóanyagokat. A raktárunkba érkező összes kartont felaprítjuk és védőtöltelékként használjuk fel a kiküldött csomagokban, ami megkönnyíti ügyfeleink számára a csomagolóanyagok környezettudatos újrafelhasznosítását.