Legyen része a Lampemesteren közösségnek

#IGENLAMPEMESTEREN
Mindannyian szeretünk inspirációt gyűjteni és felfedezni az Instagramon, a Pinteresten és a Facebookon közzétett gyönyörű otthonokat. Izgalmas és motiváló! Szeretnénk engedélyt kérni, hogy a képeket megoszthassuk weboldalunkon, a közösségi médiában és hírlevelünkben - természetesen az Ön nevének feltüntetésével.Ha örülne annak, hogy megosztjuk a képeit, jelölje meg őket a #igenLampemesteren hashtaggel. Ez egy egyszerű módja annak, hogy figyelmeztessen minket, hogy engedélyt ad a képek felhasználására, és hogy elfogadja az alábbi feltételeket:

  • Engedélyt ad a Lampemesteren számára, hogy a #igenLampemesteren hashtaggel ellátott képeket felhasználjuk weboldalunkon, a közösségi médiában és hírleveleinkben. Ez a megállapodás jogdíjmentes és nem kizárólagos.
  • A képek webshopunkban és a közösségi médiában történő felhasználásához engedélyt kértünk. Ez az engedély védi az Ön képeit
  • Soha nem tartunk igényt az Ön képeinek tulajdonjogára, de marketing célokra felhasználjuk azokat a Lampemesteren webshopon és a közösségi hálózatunkban


Jelenleg ezeken a piacokon vannak webshopjaink:


Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Belgium, Franciaország, Lengyelország, Portugália, Magyarország, Írország, Csehország és Spanyolország. A világ többi része számára egy angol nyelvű webshopunk is van - Lampemesteren.com.  


A következő csatornákon vagyunk aktívak:
Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, e-mail marketing.


Az Ön engedélye azt jelenti, hogy a képek jogai Önnél maradnak, és hogy a képeken szereplő személyek beleegyeztek abba, hogy a Lampemesteren felhasználja őket online marketing célokra. Ugyanakkor Ön elfogadja, hogy az Ön képeinek felhasználása nem sérti harmadik felek jogait és nem sérti a törvényt.


Várjuk, hogy megoszthassuk a képeit és inspirálhassuk követőinket.
Üdvözlettel, Lampemesteren