HAY Otthoni kiegészítők

A Hay egy skandináv márka, amely 2002 óta ismert egyedi, kiváló minőségű dizájnjairól. Az időtálló otthoni kiegészítők a funkcionalitás és az esztétikum szem előtt tartásával készültek, minimalista dizájnnal kiegészítve, amely minden otthonba illik. Teremtsen pihentető és otthonos hangulatot a kanapén a személyes stílusához illő Hay takaróval és párnával. Dobja fel a hálószobát egy Hay ágytakaróval, amely stílust és nyugalmat kölcsönöz a dekorációnak. Vagy élvezze a hangulatos és elegáns Hay gyertyatartókat.  

Nézze meg Hay lámpák választékát itt  
Waffle Bathrobe Grey - HAY
RRP HUF 33 083,00
Most raktáron
Tapis 80 x 200 Chestnut/Blue - HAY
RRP HUF 72 253,00
Most raktáron
Mono Blanket Ultramarine - HAY
RRP HUF 49 354,00
Most raktáron
Wall Clock Blue - Hay
RRP HUF 48 149,00
Most raktáron
Pinocchio Ø140 Multi Colour - HAY
RRP HUF 361 506,00
Most raktáron
Tint Wine Glass Set of 2 Grey - HAY
RRP HUF 18 018,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Flare Stripe Milk Medium Blue - HAY
RRP HUF 24 044,00
Most raktáron
Pouf Planar Touch of Yellow - HAY
RRP HUF 102 383,00
Most raktáron
Mono Blanket Chocolate - HAY
RRP HUF 49 354,00
Most raktáron
Dot Cushion 1 Dot Soft Blue - HAY
RRP HUF 37 650,00
Most raktáron
Wall Clock Black - Hay
RRP HUF 48 149,00
Most raktáron
Bead Basket Grey - HAY
RRP HUF 78 279,00
Most raktáron
Door Mat 50 x 70 Yellow - HAY
RRP HUF 22 236,00
Most raktáron
Outline Robe Soft Pink - HAY
RRP HUF 72 253,00
Most raktáron
Waffle Bathrobe Glacier Multi - HAY
RRP HUF 39 109,00
Most raktáron
Peas 140 x 200 Soft Grey - HAY
RRP HUF 228 931,00
Most raktáron
Mega Dot 260x260 Light Grey - HAY
RRP HUF 102 383,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 141 termékből {0} terméket

Hay ágytakarók a kényelemért és a jólétért

A hálószoba minden otthon fontos helyisége, ahová feltöltődni járunk. Ezért fontos, hogy a szoba hívogató, kényelmes és nyugodt legyen. A dekoratív és puha textíliák hangulatot és személyiséget teremtenek a szobában, ami olyan nagy hatással van a kényelmünkre és a közérzetünkre.  


A Hay ágytakarók zökkenőmentesen illeszkednek a szép kollekcióba. Teremtsen otthonos és meleg hangulatot a hálószobában egy ágytakaróval, amely rendezettebbé teszi hálószobáját, és harmóniát visz a berendezésbe. A Hay ágytakarókat kínál kis egy-, egy- és kétágyas ágyakhoz. Többféle színben kaphatók, így az Ön ágyához és dekorációjához biztosan talál megfelelő minőségű ágytakarót.  

Keverje és illessze össze a Hay párnákkal és díszpárnákkal

Akár a nappalit, akár a hálószobát szeretné nyugalommal és melegséggel feldobni, egy díszpárnával és egy díszpárnával gyorsan változást érhet el. Burkolózzon be egy gyönyörű Hay-vetőtakaróba, és dőljön hátra a kanapén. Keverje össze a Hay párnákkal a kényelem és a dekoráció átalakítása érdekében.  

A hangulat és a karakter megteremtése a Hay gyertyatartókkal

Amikor kezd sötétedni odakint, egy vagy több gyertyatartó nagy változást hozhat. Hívogató fényként az ablakpárkányon, hangulatos elemként az étkezőasztalon, vagy hangulatos kiegészítésként a komódon. Még akkor is, ha nem pislákol egy gyertya, a gyertyatartók személyiséggel és karakterrel kiegészített dekoratív elemként szolgálnak. Amikor a gyertyák égnek, a hangulatos fény, amelyet ismerünk és szeretünk, szétárad a szobában, és megnyugtató atmoszférát teremt.  

A Hay lenyűgöző Flare gyertyatartói különösen népszerűek. Válasszon a különböző méretek és színek közül. Önmagukban is lenyűgözően néznek ki, de a különböző modellekből akár egy csoportot is létrehozhat. A gyönyörű Hay gyertyatartók klasszikus kifejezéssel rendelkeznek, modern anyagválasztással, így bármilyen típusú dekorációban lenyűgözően mutatnak, legyen az modern vagy hagyományosabb.  


A népszerű Hay Dot és Hay Mega Dot

A Hay Dot ágytakaró, Dot párna vagy Dot takaró - a Dot textíliák már sok otthonban a hab a tortán. A gyönyörű Dot párna bárhová kerül, dekoratív hatást kelt, és sokkal kényelmesebbé teszi a kanapét, a fotel vagy az ágyat. Válasszon a friss színek közül, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális trendekhez, és könnyen beilleszthetők bármilyen stílusba. A textíliák kiváló minőségűek, és olyan stílusos kifejezést kölcsönöznek a párnáknak és takaróknak, amely minden egyes nap megállja a helyét.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!