HAY Otthoni kiegészítők

A Hay egy skandináv márka, amely 2002 óta ismert egyedi, kiváló minőségű dizájnjairól. Az időtálló otthoni kiegészítők a funkcionalitás és az esztétikum szem előtt tartásával készültek, minimalista dizájnnal kiegészítve, amely minden otthonba illik. Teremtsen pihentető és otthonos hangulatot a kanapén a személyes stílusához illő Hay takaróval és párnával. Dobja fel a hálószobát egy Hay ágytakaróval, amely stílust és nyugalmat kölcsönöz a dekorációnak. Vagy élvezze a hangulatos és elegáns Hay gyertyatartókat.  

Nézze meg Hay lámpák választékát itt  
Door Mat 70x50 Green - HAY
RRP HUF 22 236,00
Most raktáron
Door Mat 50 x 70 Light Green - HAY
RRP HUF 21 800,00
Most raktáron
Pouf Grey Sprinkle - HAY
RRP HUF 120 462,00
Most raktáron
Table Clock Black - HAY
RRP HUF 36 096,00
Most raktáron
Door Mat 50 x 70 Yellow - HAY
RRP HUF 21 800,00
Most raktáron
Tint Tumbler Set of 2 Green - HAY
RRP HUF 13 800,00
Most raktáron
Door Mat 70x50 Royal Blue - HAY
RRP HUF 22 236,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 166 termékből {0} terméket

Hay ágytakarók a kényelemért és a jólétért

A hálószoba minden otthon fontos helyisége, ahová feltöltődni járunk. Ezért fontos, hogy a szoba hívogató, kényelmes és nyugodt legyen. A dekoratív és puha textíliák hangulatot és személyiséget teremtenek a szobában, ami olyan nagy hatással van a kényelmünkre és a közérzetünkre.  


A Hay ágytakarók zökkenőmentesen illeszkednek a szép kollekcióba. Teremtsen otthonos és meleg hangulatot a hálószobában egy ágytakaróval, amely rendezettebbé teszi hálószobáját, és harmóniát visz a berendezésbe. A Hay ágytakarókat kínál kis egy-, egy- és kétágyas ágyakhoz. Többféle színben kaphatók, így az Ön ágyához és dekorációjához biztosan talál megfelelő minőségű ágytakarót.  

Keverje és illessze össze a Hay párnákkal és díszpárnákkal

Akár a nappalit, akár a hálószobát szeretné nyugalommal és melegséggel feldobni, egy díszpárnával és egy díszpárnával gyorsan változást érhet el. Burkolózzon be egy gyönyörű Hay-vetőtakaróba, és dőljön hátra a kanapén. Keverje össze a Hay párnákkal a kényelem és a dekoráció átalakítása érdekében.  

A hangulat és a karakter megteremtése a Hay gyertyatartókkal

Amikor kezd sötétedni odakint, egy vagy több gyertyatartó nagy változást hozhat. Hívogató fényként az ablakpárkányon, hangulatos elemként az étkezőasztalon, vagy hangulatos kiegészítésként a komódon. Még akkor is, ha nem pislákol egy gyertya, a gyertyatartók személyiséggel és karakterrel kiegészített dekoratív elemként szolgálnak. Amikor a gyertyák égnek, a hangulatos fény, amelyet ismerünk és szeretünk, szétárad a szobában, és megnyugtató atmoszférát teremt.  

A Hay lenyűgöző Flare gyertyatartói különösen népszerűek. Válasszon a különböző méretek és színek közül. Önmagukban is lenyűgözően néznek ki, de a különböző modellekből akár egy csoportot is létrehozhat. A gyönyörű Hay gyertyatartók klasszikus kifejezéssel rendelkeznek, modern anyagválasztással, így bármilyen típusú dekorációban lenyűgözően mutatnak, legyen az modern vagy hagyományosabb.  


A népszerű Hay Dot és Hay Mega Dot

A Hay Dot ágytakaró, Dot párna vagy Dot takaró - a Dot textíliák már sok otthonban a hab a tortán. A gyönyörű Dot párna bárhová kerül, dekoratív hatást kelt, és sokkal kényelmesebbé teszi a kanapét, a fotel vagy az ágyat. Válasszon a friss színek közül, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális trendekhez, és könnyen beilleszthetők bármilyen stílusba. A textíliák kiváló minőségűek, és olyan stílusos kifejezést kölcsönöznek a párnáknak és takaróknak, amely minden egyes nap megállja a helyét.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!