Foscarini Lámpák

A Foscarini 1981-ben kezdte meg tevékenységét Velencében. Azzal kezdték, hogy felfedezték az olyan anyagokban rejlő lehetőségeket, mint a muránói üveg.  

A vállalat egyaránt együttműködik tapasztalt tervezőkkel, akik új trendeket hoztak létre, valamint fiatal és új tervezőkkel, hogy alternatív stílusokra és módszerekre világítsanak rá.  

Ez lehetővé teszi a Foscarin számára, hogy rendkívül eredeti választékot és széles termékválasztékot kínáljon.  

A Foscarini valódi fényszobrokat készít, amelyek a simogatás, a költői ölelés, a könnyű és érzéki érintés és a hívogató titkos fény érzetét keltik.    
Lake Fali Lámpa Red - Foscarini
RRP HUF 296 333,00
Most raktáron
Tress LED Grande Állólámpa Greige - Foscarini
RRP HUF 1 087 033,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Bit 3 Fali Lámpa White - Foscarini
RRP HUF 133 553,00
Most raktáron
Bit 2 Fali Lámpa Blue - Foscarini
RRP HUF 133 553,00
Most raktáron
Buds 3 Asztali Lámpa Green Bamboo - Foscarini
RRP HUF 460 695,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Birdie Easy Asztali Lámpa Opaque Black - Foscarini
RRP HUF 115 023,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Rosone Multiple Linear Mennyezeti Rózsa White 90 cm - Foscarini
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Twiggy Elle Wood Állólámpa Tunable White Black - Foscarini
RRP HUF 1 063 456,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Mutasd 36 a 413 termékből {0} terméket
A Foscarini a fény filozófiáját a fényforrás iránti mély tisztelet jellemzi.  

A Foscarinit a különböző anyagok, színek, felületek és szerkezetek használatában mutatott nagyfokú találékonyság is jellemzi.  

A Foscarini számos híres és ismert tervezőt is alkalmazott, ami megalapozta nagy népszerűségét. Rodolfo Dordoni, aki a Flosnak is dolgozott, egyike ezeknek a tervezőknek.  

Mellette Jozeph Forakis, Patricia Urquiola és Marc Sadler. Találékonyságukkal támogatták a Foscarini innovatív értékeit.    

Az évek során a Foscarini kibővítette az anyagok listáját: szaténozott üveg, polietilén, fa és alumínium, valamint olyan szabadalmaztatott anyagok, mint a finoman kezelt üvegszál és a szénszálas kompozit vagy a Kevlar®, az El du Pont de Nemours and Company bejegyzett védjegye.  

A Foscarini egy élénk termeléssel és hatékony nemzetközi forgalmazással rendelkező vállalat. Ez garantálja az ügyfelek számára a magas színvonalú szolgáltatást.  

A Foscarini egyedi világítástechnikai kollekciója a divat élvonalába tartozik. A kiváló minőségű anyagok, az anyagok kiválasztásában és feldolgozásában rejlő leleményesség egyedi lámpatestet eredményez.    

2009-ben a Caboche, a Twiggo, a Tropico és az Allegro lámpatestek keltették a legnagyobb figyelmet.  

Az évekkel ezelőtti design klasszikusok közé tartozik az örökké népszerű Lumiere és Havanna. Némelyikük hétköznapi és praktikus, mások pedig önálló műalkotások.  

A kutatás, az innováció, a szigorú minőség a termékgyártás és a szolgáltatásnyújtás terén, a nemzetközi fókusz, a maximális rugalmasság és mindenekelőtt a termékközpontú kultúra a jó tervezés eredménye. Ezek az elemek alkotják a Foscarin vállalati identitását.    


E tulajdonságok összessége teszi a Foscarin portfólióját erős személyiséggé. Eredményessége a tervezés és a termékfejlesztés közötti koherenciában és együttműködésben rejlik. A projektek kulcselemei az új és a tapasztalt és tehetséges, különböző területeken tapasztalattal rendelkező, feltaláló szellemű nemzetközi tervezők közötti különböző együttműködések. Ez biztosítja a vállalat számára azt a rugalmasságot, amely minden alkalommal eredeti, egyedi termékeket eredményez, amelyek egyetlen terven alapulnak.  

A Foscarin nemzetközi fókuszának köszönhetően szilárd értékesítési hálózatot hozott létre, amely 50 országban több mint 2500 többmárkás üzletet és magas színvonalú ügyfélszolgálatot foglal magában, és 1996-ban UNI EN ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ennek eredményeképpen a Foscarini a Diesellel együttműködve elindította a "Successful Living from Diesel with Foscarini" kollekciót. Az életstílusokat befolyásoló vezető nemzetközi márka: új nyelv és esztétika egy új közönség meghódítására.  

A Foscarini weboldalát itt látogathatja meg      
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!