Norm Architects

A Norm Architects irodát Jonas Bjerrre-Poulsen és Kasper Rønn alapította 2008-ban Koppenhágában. A Norm Architects olyan kreatív tervezők és építészek csoportjának ad otthont, akik a kézművességet és az anyagokat a szépséggel, a történelemmel és az időtlen egyszerűséggel egyesítik. Az interdiszciplináris tervezőstúdió építészetre, belsőépítészetre és fotográfiára összpontosít, nem beszélve a márkaépítésről és művészeti irányításról. Projektjeik több mint 10 országot ölelnek fel, és az építészettől a terméktervezésig mindennel foglalkoznak.  

A stúdióban szorosan együttműködnek a textúrákkal, az anyagokkal, valamint az építészet és a design felfogásával. Tervezéseiket úgy alakítják ki, hogy ne csak a szem, hanem a többi érzékszerv is szemlélje őket. A skandináv tervezési elvek különösen hangsúlyosak munkáikban, amelyek az időtlen esztétikát és a természetes anyagokat exkluzivitással és egyszerűséggel ötvözik.  

A Norm Architects név tükrözi a stúdió arra irányuló törekvését, hogy az építészeti és tervezési normákban és hagyományokban találjon inspirációt. A márkát már a kezdetek óta olyan rangos díjakkal halmozták el, mint a Red Dot, IF Design Award, Design Plus Award és Good Design Award.  

Norm Architects for Audo Copenhagen

A Audo Copenhagen-val való folyamatos partnerség részeként a Norm Architects segít a márka és a termékkínálat fejlesztésében. A stúdió és a Audo Copenhagen az egyszerűségben és a kreativitásban találja meg a közös hangot, amelyet nagyrészt az elme és a test motivál. Együtt olyan ötleteket fedeznek fel, amelyek nemcsak esztétikai tökéletességre törekszenek, hanem jól is érzik magukat: minimalizmus lágy oldalával, építészet elgondolkodtató szemszöggel, és vizuális szövet érzékszervi minőséggel.  

A Norm Architects terveinek választékát a Audo Copenhagen számára itt találja meg.  

Norm Architects for &tradition

A természet és a világ körüli utazások által inspirált Norm Architects a dán &tradition márka számára is készített terveket. A Mass Light NA6-ot Párizs, Barcelona és New York különböző utcai lámpái ihlették. Az utcai lámpák alapelemeit - a jellegzetes öntöttvas tetejét és a félig áttetsző üveggömböt - fordították le a lámpák formatervezésére. A forma, a tapintás és az anyag együttesen adnak a lámpának egyedi kifejezést. Amellett, hogy a lámpa tökéletes kiegészítője a &tradition termékcsaládnak, kiváló példája Norm azon képességének, hogy az anyagot a kézművességgel és az időtlen egyszerűséggel egyesítse.  

A Norm Architects &tradition számára tervezett lámpáinak választékát itt találja
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!