101 Copenhagen Otthoni Kiegészítők

A 101 Copenhagen egy dán dizájncég, ahol a minőségi kézművesség és az esztétika a legfontosabb. A 2017-ben alapított vállalat gyorsan meghódította a dizájnrajongók szívét és otthonát szerte a világon. A 101 Copenhagen portfóliója mögött álló tehetséges tervezők az időtálló és modern dizájn megalkotására összpontosítanak. Az anyagok, textúrák és színek olyan termékeket hoznak létre, amelyek a dizájnrajongók számára kötelező darabok.
Mutasd 36 a 115 termékből {0} terméket

Vázák a 101 Copenhagen-től

A 101 Copenhagen vázák hatalmas választéka mögött mindenféle típusú, színű és textúrájú váza áll. Nem számít, hogyan rendezte be otthonát, a 101 Copenhagen kínálatában garantáltan talál olyan vázát, amely izgalmat és hangulatot is teremthet. Vannak vázák egyes virágok számára és vázák nagyméretű növényi dekorációk számára is - a gyakorlott tervezők pedig organikus anyagokból tervezték a vázákat, hogy a növények és virágok a lehető legjobban mutassanak.

Ha zöld hüvelykujjad van, és egy váza nem fér el a növényeidnek, akkor a 101 Copenhagen egy olyan ültetőtartók és nagyobb cserepek sorozata mögött is ott áll, amelyek biztosítják, hogy zöld barátaid nyugodtan beköltözhessenek a lakásodba, házadba vagy irodádba.

Ha a vázák, ültetők és cserepek nem éppen az, amit keresel, elmerülhetsz a 101 Copenhagen gyönyörű tálcaválasztékában is. A 101 Copenhagen tálcáival könnyen megjelenítheti pontosan azt, amit szeretne. Egy jó tálca a lakberendezés horgonya is lehet - ahol mindig megtalálja kulcsait, pénztárcáját vagy egyéb holmiját.

Végül fontos megemlíteni a 101 Copenhagen gyertyatartóit. A választék nem egészen olyan nagy, mint a vázák, cserepek, ültetők és tálcák esetében - de a gyönyörű minták sokoldalúsága azt jelenti, hogy biztosan találsz valami szépet, amivel dekorálhatsz.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!