Rizspapír Lámpák

A japán ihletésű rizspapírlámpa jelenleg az egyik legnagyobb trend a lakberendezésben. Sokan ismerik már a kényelmes, lágy fényt árasztó, kerek lámpát, amely hálószobákba és gyerekszobákba egyaránt tökéletes. Manapság a lámpának többféle újraértelmezése létezik, így funkcionális, modern és dekoratív változatok is léteznek. Szereljen fel egy nagy rizspapírlámpát vagy kisebb lámpák csoportját a kanapéja fölé, hogy térfogatot teremtsen, és lágy fényével feldobja a szobát. Az egyszerű lámpa nyugalmat és egyensúlyt kölcsönöz a dekorációnak, mivel a padlót és a mennyezetet egy teljes egységbe foglalja.  

Le Klint Sax 233-2/21 Oak - Le Klint
RRP HUF 391 395,00
Most raktáron
Akari 10A Állólámpa - Vitra
RRP HUF 418 814,00
Most raktáron
Akari 33N Függőlámpa - Vitra
RRP HUF 535 720,00
Most raktáron
Akari 75A Függőlámpa - Vitra
RRP HUF 641 779,00
Most raktáron
Akari YP1 Függőlámpa - Vitra
RRP HUF 262 135,00
Most raktáron
Akari 3A Asztali Lámpa - Vitra
RRP HUF 334 448,00
Most raktáron
Akari 50EN Függőlámpa - Vitra
RRP HUF 234 415,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 389 termékből {0} terméket
Csatlakozzon a trendhez a Formakami függő- vagy asztali lámpával az &traditiontől. Ebben az esetben a vékony rizspapír lámpát fekete pácolt tölgyfából készült gyűrűkkel párosítják, hogy kiemeljék a lámpa innovatív formáját és skandináv kifejezést adjanak neki. A lámpa könnyen beilleszthető a modern berendezésbe, akárcsak Ingo Maurer japán papírból készült lámpái, amelyeket a hagyományos lámpaernyő formája ihletett. Izgalmas design, amely a rizspapírlámpa diffúz fényét egyedi dizájnnal párosítja. Ha inkább a hagyományos rizspapírlámpa általunk ismert és szeretett formájához hajlik, a Rizspapír lámpa a HAY-től tökéletes az Ön számára.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!