Pótalkatrészek Max 24000 Forint
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Pótalkatrészek Max 40000 Forint
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Mutasd 36 a 1119 termékből {0} terméket

Lámpák tartozékai

 
Ha extra kiegészítőket keres a lámpájához, hogy még jobbá tegye a világítást, akkor a legjobb helyen jár. Ezen az oldalon minden olyan felszerelés megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy még több értéket teremtsen a világításában. Ha dimmerre van szüksége, amellyel a fényerőt hangulatának és igényeinek megfelelően állíthatja be, akkor itt megtalálja a dimmerek választékát.  


Kiegészítőkből álló gyűjteményünkben számos lámpaernyő, köztük pliszírozott lámpaernyők, valamint különféle kábelek, dugók és foglalatok találhatók, amelyek segítségével egyedi kifejezéssel és extra érintéssel ruházhatja fel lámpáját, hogy az kiemelkedjen a dekorációjából. Ezen az oldalon találsz továbbá lámpaernyő állványt, különböző fali tartókat és egy sor sínt, amelyek segítségével megváltoztathatod, hogyan használd lámpáidat. Nem számít, milyen igényei vagy kívánságai vannak, biztosak vagyunk benne, hogy ezen az oldalon található valami tökéletesen megfelel az Ön számára.  


Mint már említettük, tartozékok széles választékát kínáljuk, amelyekkel fényforrása pontosan úgy tűnik fel, ahogyan Ön szeretné. Ha klasszikusabb megjelenést szeretne lámpájának, használhatja a Le Klint pliszírozott fehér lámpaernyőjét vagy a HAY rizspapír lámpaernyőjét. Egy fehér vagy pliszírozott lámpaernyővel sosem tévedhetsz, mivel könnyed, takaros hatást kölcsönöz a szobádnak, és a zökkenőmentes elegancia érzetét kelti, amely lenyűgözően járul hozzá, függetlenül attól, hogy milyen stílusban rendezed be a szobát.  

A gyönyörű lámpakiegészítők széles választékával megalkothatja saját lámpáját és egyedi dizájnkifejezését, hogy dekorációja kiemelkedő legyen. A pótalkatrészek széles választékát is kínáljuk, így optimalizálhatja és javíthatja meglévő fényforrásait.

Lámpaernyők

Lépjen be a különböző márkájú lámpaernyők változatos gyűjteményébe, és nyissa meg az egyedi világítás világát. A lámpaernyők nem csak a fényforrások praktikus burkolataként szolgálnak, hanem olyan dizájnelemként is, amelyek bármely helyiség hangulatát megváltoztathatják. Anyagok, stílusok és minták széles választékával könnyedén testre szabhatja a világítást bármilyen alkalomra.

A rizspapírból készült lámpaernyők meleg, szórt fényt terjesztenek, amely lágy, fényes hangulatot teremt a szobában. Ezek a lámpaernyők finom eleganciát kölcsönöznek a helyiségnek, és tökéletesek a pihenéshez és a meghittséghez. A szövetből készült lámpaernyők viszont hangulatos légkört teremtenek, mivel lágyan és kellemesen képesek megszűrni a fényt. A műanyagból készült lámpaernyők modern, tiszta fényt teremtenek, amely tökéletes a munkaterekbe vagy olyan helyekre, ahol koncentrált fényre van szükség.

Kínálatunkkal kifejezheti esztétikáját, akár a minimalista dizájn, akár a színkísérletek híve. Engedje szabadjára kreativitását, és válasszon a különböző formák, méretek és anyagok közül, hogy elérje a kívánt fényhatást és esztétikát otthonában.

Hajtogatott lámpaernyő

Lépjen be a kifinomult esztétika világába a hajtogatott lámpaernyők lenyűgöző választékával. Ezek a lámpaernyők új szintre emelik a világítást, finom szépséget és izgalmas játékot nyújtanak a fény és az árnyék között. Praktikus funkciójuk mellett a hajtogatott lámpaernyők vizuális élménnyé varázsolják belsőépítészetét.

A pliszírozott szövet strukturált mintázata egyedi vizuális mélységet és különleges fényminőséget eredményez, amely átragyog az árnyékolón. Az eredmény lágy, szórt fény, amely meleg és hívogató hangulatot áraszt a helyiségben. Akár modern, akár klasszikus a belső tér, a pliszírozott lámpaernyők időtlen eleganciát és a luxus finom érintését adják.

Fedezze fel a különböző árnyalatokban, méretekben és anyagokban kapható pliszírozott lámpaernyők választékát, és inspirálódjon saját, személyes megjelenésének megteremtéséhez. A tökéletes pliszírozott lámpaernyők kiválasztásával olyan egyedi világítást hozhat létre, amely egyszerre sugároz funkciót és szépséget. Adjon új perspektívát szobáinak ezekkel a lenyűgöző lámpaernyőkkel, amelyek ötvözik a stílust a kifinomult világítás élményével.

Függőlámpák és előtetők

Merüljön el függőlámpák és előtetők izgalmas kínálatában, amelyekkel személyes és esztétikai dimenziót adhat világításának. Egy lámpatest több mint egy praktikus részlet - ez egy lehetőség arra, hogy kísérletezzen a dizájnnal és vizuálisan is megjelenítsen otthonában.

Világítótest-választékunk a modern fémkialakításoktól kezdve a természetes fa és a finoman textúrázott anyagokig terjed. Egy fém függőlámpa ipari hangulatot kölcsönözhet egy szobának, míg egy fa függőlámpa melegséget és organikus szépséget visz a belső térbe. Válasszon olyan színeket és formákat, amelyek kiegészítik vagy ellentétben állnak meglévő stílusával, és hozzon létre karakteres világítást.

A baldachinok nemcsak strukturált helyet adnak a lámpáinak, hanem eleganciával is kiemelhetik a dekorációt. Válasszon egyszerű baldachint a minimalista megjelenéshez, vagy egy kidolgozott változatot a dekoratív hangsúly hozzáadásához. A függőlámpákkal és baldachinokkal játszhat a magasságokkal és elrendezésekkel, létrehozhat egy szemet gyönyörködtető csoportot, vagy kiemelhet egyetlen lámpát, mint művészi fókuszpontot.

Fedezze fel lámpatartók és előtetők választékát, és adjon egyedi identitást lámpáinak. Akár finom eleganciát szeretne kölcsönözni világításának, akár merész vizuális kijelentést szeretne tenni, a lámpatartók és előtetők ideális eszközök ahhoz, hogy világítását stílusosan és egyedien alakítsa ki.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!