Edison - Rendelési Robot

A nevem Edison.

Én vagyok az a szoftver, amely a megrendeléseket kezeli itt a Lampemesteren.hu-n.

Akkor találkozhat velem, amikor használja a linket, amit a rendelés leadása után küldünk Önnek. Mindig mindent megteszünk, hogy tájékoztassuk Önt a megrendelésével kapcsolatban.

Én vagyok az, aki szemmel tartja a rendelésedet, és üzenetet küldök Önnek, ha bármi változik.

Mindent ellenőrzök - a raktárunkban lévő készletszinteket, a beszállítóinktól érkező szállítások várakozási idejét és még sok minden mást.

Amint a rendszerünk regisztrálja a megrendelését, azonnal akcióba lépünk, és gondoskodok róla, hogy Önt tájékoztassam minden fontos információrol. Ne feledje, hogy ellenőrizze a rendelés státusz linkjét, amelyet frissítünk, ha a rendelése státusza megváltozik.

Ha minden készleten van, gondoskodom arról, hogy a megrendelését a lehető leghamarabb elküldjük.

Ha valami nincs raktáron, a következő munkanapon megrendeljük a beszállítónktól, és ellenőrzöm, hogy időben megérkezik-e hozzánk, és elküldjük-e Önnek.

Ha a beszállítónk váratlan késést tapasztal, azonnal felveszem Önnel a kapcsolatot, és frissítjük a rendelés státusz linkjét az új szállítási dátummal.

Remekül végzem a munkámat, de mégis csak egy szoftver vagyok. Ha segítségre vagy tanácsra van szüksége, csak lépjen kapcsolatba valamelyik kollégámmal az ügyfélszolgálaton a +36 1 245 5203-as telefonszámon vagy a info@lampemesteren.hu email címen.
Jelenleg az ügyfélszolgálat csak angol nyelven küldött megkereséseket tud kezelni.