Lámpák a fürdőszobában - olvassa el ezt az útmutatót, és tegye meg a helyes választás

Manapság az emberek egyre több időt töltenek a fürdőszobában, ezért fontos, hogy pontosan a megfelelő világítással rendelkezzenek.
A fürdőszobai világítással kapcsolatban jó móka kreatívan gondolkodni, de a helyiséget praktikusan is meg kell világítani. Fontos, hogy tisztában legyen az IP-kódokkal, amelyek a lámpatestek biztonságát jelentik olyan dolgok behatolásával szemben, mint az ujjak/kéz, por és víz - ez különösen fontos a fürdőszobában.

A pontos színvisszaadás egy másik tényező, amelyet szem előtt kell tartania, különösen egy olyan helyen, ahol sok időt tölt majd a tükör előtt. Az is előnyös, ha egynél több fényforrás van a fürdőszobában, hogy elkerülje az árnyékokat, és a lehető legjobb fényviszonyokat érje el.

Rengeteg fürdőszobai világítási lehetőség áll rendelkezésre, de melyiket válasszuk? Összegyűjtöttünk néhány információt és inspirációt, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes lámpát a te fürdőszobádba.

LED fürdőszoba világítás - előnyök és hátrányok

A LED-ek fürdőszobai használatának egyik egyértelmű előnye, hogy természetes fényt biztosítanak. Fontos, hogy kitaláljuk, milyen színhőmérsékletre van szükségünk a LED-ektől, mivel ezek a LED-ek hideg, meleg vagy a kettő közötti színű fényt adhatnak.

Manapság a LED-ek a fürdőszobák kedvelt fényforrásai, mivel többféle intenzitású, minőségi világítást biztosítanak. A meleg és kényelmes színhőmérséklet természetesnek fogja láttatni bőrét a tükörben - ez előnyös, ha sminkelni vagy borotválkozni szeretne. A LED-ek egyik kis hátránya az áruk, de ez a kezdeti befektetés idővel megtérül, mivel élettartamuk 10-25 év.

A LED-es fürdőszobai lámpák széles választékát kínáljuk, és összeállítottunk néhány javaslatot és inspirációt, hogy segítsünk elképzelni, hogyan működhetnek az Ön fürdőszobájában.
Itt egy klasszikus fürdőszobai világítás látható. A Mood 2 fali lámpa a LIGHT-POINT cégtől a kád fölé van szerelve, amely felfelé és lefelé is vetíti a fényt. Ez egy elegáns és egyszerű LED-es fürdőszobai lámpa, amely kényelmes és szórt fényt ad. A Mood 2 a fürdőszobában több helyen is használható, és IP20-as védettségű.

A tükör fölött két beépített spotlámpa található, és itt a Lampemesteren számos spotlámpa-választékot tartunk. Ezek között van a LIGHT-POINT Logic sorozat, amely különböző változatokban kapható. A Logic egy egyszerű és diszkrét mennyezeti spot. Emellett rugalmas megoldás is, mivel 28 fokban dönthető és forgatható.

Vezetünk továbbá Easy Kap, egy másik diszkrét beépített spotot is. Kiváló minőségű megvilágítást biztosít, és kiválóan használható a fürdőszobában. Az Easy Kap mennyezeti spot a jól ismert olasz gyártótól, a Flos-tól származik.

Ha fürdőszobai világításról van szó, egy LED-es spot biztos választás.
A fürdőszoba megvilágításának okos, modern és egyszerű módja a Philips Hue LightStrips használata. A LightStrips ragasztóval van ellátva a hátoldalán, így egyszerűen a helyére ragaszthatja őket, ahová csak szeretné. A Philips Hue egy teljesen újfajta gondolkodásmódot jelent a világításról. A LightStrips 16 millió színt produkál, így rengeteg lehetőség van meleg és hideg világítási sémák létrehozására.

A Philips Hue LightStrips biztonságos LED-technológiát használ, és IP20-as védettségű.

Itt láthat egy példát arra, hogyan használhatja a Philips Hue intelligens LightStrips-eit. Hozzájárulnak ennek a fürdőszobának az elegánsan egyszerű megjelenéséhez. Használhatja őket mennyezeti süllyesztőben, tükör körül vagy bárhol máshol, ahol úgy gondolja, hogy jól mutatnának.

A híres Cube a Fabbian-tól - a fürdőszoba klasszikusa

A nagyon népszerű Cube lámpa a Fabbian cégtől mennyezeti vagy fali lámpaként is kapható. Ez a lámpa rendkívül jól működik a fürdőszobában, és egyre több fürdőszobában látható Európa-szerte.
A Cube mennyezeti lámpa minőségi megvilágítást biztosít a fürdőszobának felülről, egyszerű és stílusos. A Cube kiváló fényt ad, függetlenül attól, hogy hová helyezi, és a kortárs design klasszikusává vált.

Az egész lámpasorozat kiváló minőségű anyagokból készül, és geometrikus, mégis időtlen dizájnja minden otthon szívesen látott kiegészítője lesz. A Cube öt színváltozatban kapható.

Lámpák a tükörhöz - klasszikus, modern vagy nem hagyományos?

A fürdőszobai tükörben, a tükörön és a tükör körül elhelyezett lámpák az egyik legfontosabb fényforrás az egész helyiségben. Ha eljött az ideje, hogy bármilyen lámpát is választ, ne feledje, hogy szemmagasságban szerelje fel, hogy elkerülje az árnyékokat.

Manapság egyre többen választanak modern és nem hagyományos lámpákat a fürdőszobájukba, de még mindig rengeteg szép klasszikus lehetőség van - beépített spotok, falilámpák, megvilágított polcok és tükrök beépített világítással. A Lampemesteren a fürdőszobai tükörhöz használható lámpák széles választékát tartjuk - íme csak néhány lehetőség a lehetőségek közül.
Az olasz Romeo Babe W gyártó Flos fali lámpája igazi klasszikus a fürdőszobában. Lehet, hogy kis lámpa, de hihetetlenül hatékony. Érdekes és dekoratív, és remekül mutat majd a fürdőszobában.

A Romeo Babe W elegáns, átlátszó üvegárnyékolóval rendelkezik, amely fantasztikus, vakításmentes fényt biztosít, és a fény játéka magán az árnyékolón kecses és kifinomult.

Összességében ez egy szokatlanul szép, praktikus és kiváló minőségű fali lámpa.
Lampe Gras egy rendkívül népszerű márka, és kezdjük látni, hogy új és kreatív helyeken használják az otthonokban.

A Lampe Gras sorozat többféle színben, állólámpaként, fali lámpaként, asztali lámpaként és függőlámpaként is kapható - rengeteg lehetőség van az otthoni felhasználásra.  A Lampe Gras 304L40 fali lámpa egy dizájn ikon egyszerű, robusztus és ergonomikus kialakításával. Gyönyörű és stílusos lámpa, amely egy minimalista otthonban és egy pazarabb lakberendezési tervben egyaránt jól működik.

A Lampe Gras sorozat rendkívül praktikus választás a fürdőszobába, mivel számos rugalmas és funkcionális változatban kapható. Ahogy a képen is látható, ez a konkrét modell több csuklóval rendelkezik, így a felhasználó pontosan oda tudja pozícionálni a lámpát, ahová éppen szüksége van rá.
Egy másik népszerű fürdőszobai lámpa a E27 a Muuto cégtől. Ez egy foglalatos lámpa - egy függő foglalat és egy izzó - elegánsan egyszerű kialakítással. Az egyedi E27-es függőlámpa - szilikonból készült és 13 különböző színben kapható - rendkívül hasznos és alkalmazkodó. Akaszthatsz egyet önmagában, egy barátoddal párosítva, vagy akár több lámpából álló csoportban is. Egyszerűségének köszönhetően pedig könnyen beilleszthető a saját belsőépítészetébe, bármilyen stílusú legyen is az.

Mint minden fürdőszobai lámpánál, ne feledje, hogy a biztonsági és IP-kódokra vonatkozó irányelveket be kell tartani.
Egy másik kiváló lehetőség a Glo-Ball a Flos cégtől. Ez egy egyszerű és okos, organikus formájú fali lámpa, amely különösen jól működik a fürdőszobában.

A Glo-Ball nagyszerű lámpa minimalista és stílusos belső terekbe. Közvetlenül tükörre szerelhető - ahogy a képen látható -, a sorozat egy másik modellje pedig falra vagy mennyezetre szerelhető.
Igazi klasszikus a fürdőszobába a AJ Fali Lámpa lámpa a Louis Poulsen cégtől. Ez a jellegzetes formájú és történelmű dizájnerlámpa csak egyre népszerűbb. Ennek a modern klasszikusnak a feje fel-le dönthető és 60 fokban forgatható. Egyedi világítótest, azonnal felismerhető minimalista dizájnnal.

Az AJ sorozatot Arne Jacobsen tervezte 1960-ban. 10 gyönyörű színben kapható, de az első számú slágerünk a fekete.
Itt találja fürdőszoba lámpáinkat.Ismét elmondjuk, hogy a fürdőszobai vagy bármely más olyan helyiség világításával kapcsolatban, ahol a nedvesség tényező - kérjük, vásárlás előtt olvassa el biztonsági útmutató című írásunkat. Ha bármilyen kérdése van, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz.

Minden kép a Pinterestről