Benjamin Hubert

Született: 1984-ben  
Elképzettség: Ipari tervezés és technológia a Loughborough Egyetemen.  Díjak: Awards: EDIDA 2010 Az év fiatal tervezője 2010 (Elle Decoration International Design Awards) // Az év fiatal tervezője 2009 (Elle Decoration Awards France) // Az év tervezője 2009 (British Design Awards with Elle Decoration) // Legjobb új termék 2009(100% Design Blueprint Award) // Az év fiatal tervezője 2010 (Home and Garden Design Classic) // Legjobb világítás // Runner Up (Home and... Garden Design Classic 2010) // Étterem és bár design díj // Emerging Talent 2009 // 100% Design Blueprint díj // Legígéretesebb jövőtervező 2008 // Bombay Sapphire Designer Glass verseny második díja 2008 // Cultural Merchandise Award 2008 // Financial News/ Brummell díj // Rising Star 2007 // EPS Design Competition 2007 // New Designers Corus Award 2006 // Everybright Bookshelf Hi- Fi verseny 2006 // LATI Loughborough innovációs díj 2006.  
Roofer Függőlámpa Brown - Fabbian
RRP HUF 357 020,00
Most raktáron
Basket - Fritz Hansen
RRP HUF 93 344,00
Most raktáron
Strand Függőlámpa Closed Ø80 - Muuto
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Strand Függőlámpa Closed Ø60 - Muuto
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Strand Függőlámpa Open Ø40 - Muuto
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Roofer Függőlámpa Green - Fabbian
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Frame Fali Lámpa Chrome - KDLN
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Roofer Függőlámpa Grey - Fabbian
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Roofer Függőlámpa White - Fabbian
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Strand Függőlámpa Closed Ø45 - Muuto
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Frame Fali Lámpa White - KDLN
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Mutasd 15 a 15 termékből {0} terméket
Benjamin Hubert egy tehetséges brit tervező, aki fiatal kora ellenére már számos lenyűgöző díjat kapott munkájáért. Hubert 2006-ban diplomázott a Loughborough Egyetemen, majd megalapította a londoni LAYER stúdiót, amely ipari bútorok és lámpák tervezésére specializálódott, és amely nemzetközi gyártókkal való együttműködéseket kezdeményezett Európában és Ázsiában. Vállalkozásával Hubert számos nagy, kis és limitált szériás projektet tervezett magán- és közhasználatra, ami viszont nemzetközi elismerést és egy sor rangos díjat eredményezett.  


A LAYER továbbá olyan nagy, előremutató vállalkozásokkal működik együtt, mint a Nike, a Google, a Bang & Olufsen, a Samsung és a Braun, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek segítik meghatározni, hogyan fogunk élni, dolgozni és kommunikálni a jövőben. A márka az emberi viselkedés elemzésén dolgozik, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek értelmes módon kapcsolódnak a felhasználókhoz és élményeikhez. Hubert saját szavaival élve: "Ahhoz, hogy egy új termék bevezetése a világba indokolt legyen, kell lennie egy kézzelfogható előnynek a lényege, valaminek, ami az elődei fölé és fölé helyezi". Nem csak a tervezés kedvéért tervez termékeket, hanem inkább a funkcionalitásra, a használhatóságra és a szükségességre összpontosítva.  


Saját márkáján kívül Benjamin Hubertnek számos jövedelmező együttműködése van híres nemzetközi márkákkal, köztük a &Tradition, amelynek Spinning serien; az olasz Kundalini, amelynek megtervezte a Frame falilámpát, a finn Muuto márkát, amelynek ő tervezte az egyedi és időtálló Strand kollekció, nem beszélve az olasz Fabbian cégről, amelynek megalkotta az egyedi Roofer design. Rövid ideig együttműködött a dán Fritz Hansen márkával is, hogy megalkossa az egyszerű és stílusos Magazin-tartót.  Munkáiban Hubert nagyon inspirálja a különböző kézműves mesterségek egyszerűsége, amelyet a terveiben olyan szokatlan anyagokon keresztül alkalmaz, mint a parafa, a beton és a papír, a funkcionalitást tartva szem előtt. Híres továbbá a tervezéshez való élénk hozzáállásáról és a tervezési folyamat minden aspektusát illetően a részletek iránti érzékéről. Bármikor, amikor Benjamin Hubert közreműködik, az eredmény egy egyedi, esztétikus és rendkívül funkcionális design.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!