Inspiráló asztali lámpa fotók ügyfeleinktől

INSPIRÁLÓDJON A KÖVETKEZŐ ASZTALI LÁMPÁJÁHOZ ITT

Inspirációt keres a következő asztali lámpájához? Ez az oldal nem műtermekben, hanem otthonokban készült fotókról szól. Minden egyes fotót valamelyik ügyfelünk készített, aki úgy döntött, hogy megoszt egy fotót legújabb lámpavásárlásáról, ahogy az otthonában áll.Trine’s FollowMe

Trine’s FollowMe

A hordozható kis Follow Me asztali lámpa már sok otthonban megtalálható. Trine esetében tökéletesen illik a modern minimalizmust és bájt sugárzó lakásába. A matt fehér polikarbonátból készült lámpabúra dönthető, így a fény mindig a megfelelő irányba néz. A fogantyú tölgyfából készült, ami lenyűgözően illik a hűvös fehér lámpabúra és az elegáns sárgaréz kapcsolóhoz. A Follow Me egy könnyű és stílusos asztali lámpa, amely hihetetlen rugalmasságának köszönhetően sokféleképpen használható. A minimalista és stílusos Follow Me nagyon népszerű, mert nagyon sokféleképpen használható. Vidd magaddal a tengerpartra, a teraszra, a kempingbe, vagy befelé, ha éjszakai fényre van szükséged a komódon, vagy csak egy dekorációs elemre, hogy összefogja a dekorációt, ahogyan a Trine-nál is teszi.

A beépített akkumulátor könnyen feltölthető a mellékelt USB-kábel vagy a 230 V-os transzformátor segítségével. A lámpa a legmagasabb fokozaton akár öt órán át világít, míg a hangulatosabb fényerő akár 20 órán át is kitart. A Follow Me beépített LED-fénnyel rendelkezik, amely tompítható a hangulatos hangulat megteremtéséhez, vagy egyszerűen csak több órányi fényt biztosít.

A fotók Instagram-ügyfelünktől, Trine Schmidttől származnak. További gyönyörű és inspiráló lakberendezési fotókat talál a @homehappydk profilján.
Inspiráció Norvégiából - Milk asztali lámpa

Inspiráció Norvégiából - Milk asztali lámpa

Lena Norvégiából egy másik vásárló, aki lenyűgöző, inspiráló képeket osztott meg az Instagramon. Egyikük a nappalijáról készült, ahol egy Milk asztali lámpát helyezett el fekete színű lábakkal a komódján. A népszerű lámpát, amelyet a tejsámli ihletett és róla nevezték el, a dán Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen duó, más néven Norm.Architects tervezte. Lena lenyűgöző fekete-fehér stílussal rendelkezik, Instagram-oldalán pedig remek inspirációs forrás.

Még több inspiráló belsőépítészeti fotót találsz az Instagramján @lenaskru.  
Kristina Flowerpot asztali lámpa - Lágy zöld

Kristina Flowerpot asztali lámpa - Lágy zöld

A Lampmasterenhez hasonlóan Kristina is imádja a Virágcserép asztali lámpát. Még az egyik általunk legjobban szeretett változatban is megvan! A zöld árnyékolót a Lampemesteren gondosan választotta ki a jelenlegi trendek alapján, ahol a visszafogott, természetes színek uralkodnak. A &Traditionnel együttműködve alkottuk meg a Flowerpot lámpát Soft Green színben asztali lámpa és függőlámpa formájában. Csak a Lampmasterben kapható.

A lámpát eredetileg Verner Panton tervezte 1969-ben, és mára a design klasszikusává vált. A jellegzetes lámpaernyő két félgömbből áll, amelyek kényelmes, vakításmentes fényt biztosítanak. Tökéletes ahhoz, hogy a komódot, az éjjeliszekrényt vagy az ablakpárkányt meghitt fényben fürdesse.

A Flowerpot asztali lámpát itt találja
Találja meg asztali lámpáinkat itt