Spring Copenhagen Otthoni kiegészítők

A dán dizájn egy kis darabja, Sven Erik Tonn-Petersen ikonikus Peberfuglja az 1960-as évekből elindította az álmot, hogy dán és skandináv dizájnnal dolgozzunk. Néhány rövid év alatt a Spring Copenhagen nevet szerzett magának a dán dizájniparban a fából, kerámiából és fémből készült funkcionális dizájn révén. A mély skandináv gyökerek lehetővé teszik a Spring Copenhagen számára, hogy új életet leheljen az értelmes és hiteles dizájnba. Egy dolog közös minden tervükben: egy jó történet. A vállalat olyan időtálló formaterveket keres, amelyek az érzelmeinkhez szólnak - olyan formaterveket, amelyek a következő klasszikussá válhatnak. Az esztétika, az egyszerűség és a funkcionalitás áll a középpontban, de minden egyes dizájn minősége egy másik tényező, amely szintén figyelmet kap.  

A Spring Copenhagen otthoni kiegészítőkből álló kínálatunkban megtalálhatók a Hans Christian Andersen meséi által ihletett dekoratív fafigurák, valamint a Plant a Tree-vel való együttműködésük alapján készült figurák.  


Találja meg a Spring Copenhagen világítási megoldásainak kínálatát itt.
Mutasd 2 a 2 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!