Világító Füzér

A gyerekszobába, a könyvespolcra, a nappaliba vagy talán még az előszobába is? Egy gyönyörű fényfüzér feldobja a dolgokat, és modern hangulatot teremt, bárhová is helyezi őket! Legyen kreatív, és próbálja ki a mennyezetről az étkezőasztal fölé lógva, egy sötét sarokban lógva vagy a korlát köré tekerve.  

Tartsa a dolgokat divatosnak a House Doctor kortárs fényfüzéreivel, vagy teremtsen hangulatos hangulatot egy kültéri helyiségben a TIVOLI LIGHTS fényfüzérekkel.  

A teljes kategóriát alább találja.  
Mutasd 10 a 10 termékből {0} terméket

Benti fényfüzérek

 
Kevés hangulatosabb dolog van annál, mint bekapcsolni egy sor zsinórlámpát, és nézni, ahogy azok lágy, kényelmes, meleg fehér fényt árasztanak, amely hívogató, szinte varázslatos hangulatban fürdeti a környezetet. A fényfüzérek egyedülálló módon képesek meghitt hangulatot teremteni, és esztétikai értéket adnak bármely helyiségnek. További bónuszként nem szabhat határt annak, hogy hova akaszthatja fényforrásait, legyen szó akár a falról, az ablakokról vagy a szekrényekről, ahol gyönyörű, elegáns dekorációként szolgálnak, és akkor érvényesülnek, amikor leszáll az éjszaka, és hangulatos fényükben füröszthetik a teret. A fényfüzéreket használhatja a vízvezetékek álcázására vagy egy gyönyörű tükör kiemelésére is. Adjon hozzá egy extra meleg fényt, és hagyja, hogy az esztétikus, aranyszínű fény bevilágítsa otthonát, és meghitt hangulatot teremtsen önnek és vendégeinek.  

Kültéri zsinórlámpák

 Ha kint vagy az erkélyen, a teraszon vagy a kertben, és már kezd leszállni az este, itt az ideje, hogy kivigyük a fényt a szabadba, és csodálatos hangulatot teremtsünk. A zsinórlámpák egyedülállóan képesek arra, hogy hangulatos, nyugodt légkörben és ragyogásban fürdessék a kültéri teret, és évszaktól függetlenül dekoratív kiegészítői lehetnek a dekorációnak.  


A kültéri fényfüzérek különböző kontextusokban használhatók, az esküvőtől a kerti partikig, ahol tökéletes hangulatot teremtenek, vagy a kültéri terek állandó dekoratív kiegészítőjeként. A zsinórlámpák tökéletes helyének megtalálása az adott helytől függ, de általában bárhol használhatja a zsinórlámpákat. Az egyetlen korlát a képzelet.  

Napelemes fényfüzérek

 A napelemes zsinórlámpák nagyon népszerűvé váltak a hagyományos zsinórlámpák alternatívájaként. Ennek részben az az oka, hogy a napelemes zsinórlámpák a napelemnek köszönhetően önmagukat táplálják, így nem kell a kábelekre, az áramütésveszélyre és az áramszámlákra gondolnia. További előnye, hogy bárhová elhelyezheti őket, és tetszés szerint mozgathatja őket, mivel nem kell figyelembe vennie az aljzatokat. És ha a napelem stratégiai helyen van, akkor elegendő napenergiát tud gyűjteni ahhoz, hogy a fényfüzéreket órákon át táplálja - még akkor is, ha borult az idő. Ráadásul a napelemes fényfüzérek ugyanolyan energiatakarékosak, mint a LED-izzók, és ugyanolyan szép, erős fényt biztosítanak. A napelemes fényfüzér környezetbarát megoldás, mivel kevesebb áramot használ és kevesebb CO2-t bocsát ki anélkül, hogy a hangulatos fényt veszélyeztetné.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!