Lámpák a nappaliba

A nappaliban sokféle lámpafajta elfér - az olvasólámpáktól a hangulatvilágításig, a mennyezeti lámpáktól az állólámpákig.  

A nappaliba szánt lámpák kiválasztásakor gyakran több különleges igényt is ki kell elégítenie. Valószínűleg három-négy lámpára lesz szüksége a kanapé/ülősarok körül, néhány fali lámpára, egy olvasólámpára stb. Olyan lámpákat keressen, amelyek lefelé és felfelé is világítanak. A lefelé világító lámpák meghitt érzést keltenek, míg a felfelé világító lámpák nagyobbnak láttatják a szobát.  

Ha függőlámpát tervez a dohányzóasztal fölé akasztani, ne feledje, hogy a látótávolságok nyitva maradjanak, hogy a tévét és a szemben ülő személyt is láthassa. Kérj meg valakit, hogy tartsa fel a lámpát, és próbáld ki, hogy leülsz a kanapéra, majd felállsz, hogy meggyőződj arról, hogy van-e hely a mozgásra anélkül, hogy a fejed nélkül a lámpába ütközöl.  

Itt rengeteg olyan lámpát találsz, amelyek jól mutatnak majd a nappaliban.  

Minden lámpánkat izzókkal együtt szállítjuk.  
Mib 6 Gulvlampe Black - DFTP
RRP HUF 90 388,00
Most raktáron
FL/Y Függőlámpa White - Kartell
RRP HUF 149 206,00
Most raktáron
Vipp524 Fali Lámpa Black - Vipp
RRP HUF 120 221,00
Most raktáron
Vipp530 Asztali Lámpa Black - Vipp
RRP HUF 150 351,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 11416 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!