LED spotlámpák

A spotlámpák szép és praktikus világítási megoldást jelentenek az otthon számos különböző területére. A legkülönbözőbb felületekre - falakra, mennyezetre, sőt, akár padlóra is felszerelhetők.  

 

A spotlámpáknak két fő típusa van - felszíni és süllyesztett. Ahogy a nevük is mutatja, a felületi spotokat egy felületre szerelik, míg a süllyesztett spotokat egy felületbe építik be. A felszíni spotok megvilágítást biztosítanak, és egyúttal vizuális tárgyként is funkcionálnak. A süllyesztett spotok diszkrétebbek, egy teret vagy tárgyat világítanak meg anélkül, hogy felhívnák magukra a figyelmet.  

 

A LED-es fényforrások nagyon kevés energiát használnak, és ennek következtében nagyon kevés hőt termelnek.  Ez különösen a süllyesztett spotok esetében teszi őket ideális választássá, mivel ezeket általában zárt helyiségekben szerelik fel, és gyakran hosszú ideig bekapcsolva hagyják.  

 

Fedezze fel LED-es spotok széles választékát itt.  
Katerin Spot White - Arcchio
RRP HUF 17 089,00
Most raktáron
Lowie LED Spot Black - Lindby
RRP HUF 24 361,00
Most raktáron
Lowie 3 LED Spot White - Lindby
RRP HUF 59 680,00
Most raktáron
Brinja 3-phase Spot Black - Arcchio
RRP HUF 19 686,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 352 termékből {0} terméket
A süllyesztett spotokkal ellentétben a felületi spotokat könnyű felszerelni. Mindössze annyit kell tennie, hogy közvetlenül az adott felületre szereli őket, függetlenül attól, hogy az a mennyezet vagy a fal. A spotok többféle méretben, kivitelben és színben kaphatók. A spotok különálló spotként, sínre szerelt spotok csoportjaként vagy komplett mennyezeti lámpaként kaphatók.  

 

Az ilyen típusú lámpák legfőbb előnye, hogy egyszerűen és könnyen felszerelhetőek. Nem kell lyukakat fúrni a szerelési felületbe, és a szigeteléssel kapcsolatos megfontolásokat sem kell tennie. Ráadásul a lámpát teljesen egyedül is felszerelheti. Bár a szerelési folyamat egyszerűbb, az ilyen spotok által termelt fény ugyanolyan fókuszált és koncentrált, mint a beágyazott spotok által termelt fény. A fényélmény ugyanaz annak ellenére, hogy a kialakítás eltérő.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!