&Tradition Lámpák

az innovációra összpontosító dizájnt hozzon létre.  

Az &traditionnél gyönyörű bútorok és időtlen világítótestek egyedülálló kollekcióját találja, amely az 1930-as évektől napjainkig terjed, és nemzetközileg elismert tervezők munkáit foglalja magába.  

A &tradition arra törekszik, hogy időtlen designt hozzon létre, amely egyszerre született a hagyományból és a forradalomból. A &tradition tiszteli a régi mestereket - akik a maguk idejében avantgárdnak számítottak -, miközben üdvözli az új tervezőket, akik a jövő ikonjait hozzák létre.  
Mutasd 36 a 168 termékből {0} terméket

&Tradition lámpák

 
Az elmúlt 12 év alatt a dán tervezőmárkának sikerült egy lenyűgöző, a hagyományt és az innovációt egyesítő bútor- és fényforrásokból álló portfóliót összeállítania. A kollekcióban az 1920-as évektől napjainkig megtalálhatóak a neves, ikonikus hazai és nemzetközi tervezők által tervezett minták. &Tradition törekvése egy tudatosabb, kényelmesebb és szebb világ megteremtése. Az &Tradition szenvedélyes hozzáállásával az egyedi remekművek megalkotásához tisztelettel őrzi a múlt ikonjainak örökségét, miközben olyan kortárs klasszikusokat hoz létre, amelyek úgy épülnek, hogy az elkövetkező generációk számára is megmaradjanak. A keresett minták már nem korlátozódnak arra a néhány szerencsés emberre, akik árveréseken licitálhatnak rájuk, hanem az egész lakosság számára elérhetőek.  

A Hvidt & Mølgaard, Arne Jacobsen, Space Copenhagen, Flemming Lassen, Viggo Boesen, Kastholm & Fabricius és sok más tervező tervei most már mindenki számára elérhetőek. A Kastholm & Fabricius duó 1963-ban alkotta meg az eredeti P376 függőlámpát, és a lámpa tökéletes példája lett a duó diszkrét építészeti szemléletű formatervezésének. A függőlámpa öt koncentrikus lámpaernyőből áll, amelyek a lámpa közepe felé fokozatosan ívelő íveket hoznak létre, amelyek lágy és diffúz fényben csúcsosodnak ki - a lámpa ívek és a csillogó alumínium kivitel hozzájárulnak a lámpa ikonikus és magával ragadó kifejezéséhez. A teljes P376 kollekciót itt találja.  


A gondosan válogatott kollekcióban megtalálhatóak a &Tradition asztali lámpák is, köztük a Verner Panton Flowerpot lámpa, a Hvidt & Mølgaard Tripod asztali lámpa, a Formakami lámpa és az ikonikus művész és designer &Tradition Setago asztali lámpa, amelyet Jaime Hayon tervezett. Természetesen különböző &Tradition mennyezeti lámpákat is találhat, köztük a Passepartout lámpát vagy egy Samuel Wilkinson tervezte lámpát.    

Talán a kanapék mellé vagy az irodába keresel egy olyan lámpát, amely több szempontból is megvilágítja a szobát. Ha ez a helyzet, akkor egy &Tradition állólámpát ajánlunk, mint például a AJ Bellevue állólámpa, amely kiváló világítási megoldás, mivel funkcionális lámpaként és klasszikus, időtálló, dekoratív kiegészítőjeként is funkcionál, és garantáltan magára vonja vendégei figyelmét.  


Vagy esetleg energiatakarékos és környezetbarát világítási megoldást keres, ebben az esetben a &Tradition LED-lámpák a kézenfekvő választás. A LED-lámpák úgy vannak megépítve, hogy sokáig kitartsanak, és jó, kényelmes, nem mellesleg energiatakarékos fényt biztosítanak, amely nem köt kompromisszumot a teljesítményben. Ha lágy, szórt fényre vágyik, amely hozzájárul a meghitt és meleg hangulathoz, akkor érdemes megfontolni egy, amely egyensúlyt és nyugalmat visz a szobába, és tagadhatatlanul otthonos hangulatot kölcsönöz. A Formakami kollekció tökéletes erre, mivel lehetővé teszi, hogy különböző modellekkel töltse meg a dekorációt, hogy egyedi dizájnkifejezést hozzon létre, nem beszélve a hangulatos fényről.  Számos olyan hely van a dekorációban, ahol egy függőlámpa kézenfekvő megoldás, például az étkezőasztal felett, a konyhában vagy otthonának egy sötét sarkában. A függesztékeket szép sorban vagy dekoratív csoportban is elhelyezheti, ahol a vendégek figyelmét és csodálatát kivívják. Egy egyedi és elegáns &Tradition függőlámpa mindig jó választás, hiszen garantáltan kiváló minőségű, jó történettel rendelkező, neves tervezők által készített lámpát kap. Ott van például a Utzon függőlámpa a rendkívüli dán építész Jørn Utzon alkotása, amely dekoratív színt visz a berendezésébe, miközben jó fényt biztosít. Másrészt nem tévedhetsz a Verner Pantontól származó klasszikus Topan függővel, amely a dán dizájntörténelmet sugárzó, egyszerű és időtlen kifejezésével generációkon át díszíti majd a belsőépítészetedet. Ha egy modern klasszikusra vágysz, rusztikus beütéssel, akkor a tehetséges Space Copenhagen duó.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!