Romantikus lámpák

A romantikus stílus rajongója vagy? Több mint 300 lámpát kínálunk, amelyek tökéletesek az Ön számára. Inspirációt találsz a tökéletes Valentin-napi ajándékhoz. Tekintse meg a választékot itt!  

A Lampemesteren rengeteg stílusban találhatsz lámpákat. Összegyűjtöttünk egy válogatást olyan lámpákból, amelyek szerintünk kiváló példái a romantikus stílusnak - olyan márkák lámpái, mint a Nuura, Design by Us, &tradition, UMAGE, Kartell, Flos és sok más márka.  

A romantikus világítás nem csak a gyertyafényről szól - a lámpák ugyanolyan jól alkalmasak a romantikus hangulat megteremtésére. Ez a stílus különösen népszerű az olyan helyiségekben, mint a hálószoba, a nappali és a konyha.  

Díszítse otthonát romantikus stílusban egy gyönyörű új asztali lámpával, függőlámpával vagy állólámpával. Ez a stílus meghittséget, eleganciát és kényelmet kölcsönöz. Nagyon kifinomult, és lágy és barátságos tónusokat és pasztellszíneket használ.    

Romantikus ajándékot szeretne találni annak a bizonyos valakinek Valentin-napra? Február 14-én minden évben nemcsak a párunknak, hanem a barátainknak és a családtagjainknak is szerelmi vallomást küldünk. Sokan romantikus vacsorával és különleges ajándékkal ünneplik ezt a napot - miért ne lehetne ez az ajándék egy lámpa? A lámpák nagyszerű ajándékok - gyönyörű és praktikus tárgyak, amelyek egy különleges személyre és egy különleges napra emlékeztetnek.  

Ne feledje, hogy 39000 HUF feletti költés esetén a szállítás ingyenes, és mindig ingyenesen mellékelünk egy fényforrást*.
Akari 26A Függőlámpa - Vitra
RRP HUF 192 233,00
Most raktáron
Akari 15A Függőlámpa - Vitra
RRP HUF 563 440,00
Most raktáron
Tallinn Függőlámpá Multi - Lindby
RRP HUF 158 367,00
Most raktáron
2097/30 Függőlámpa Chrome - Flos
RRP HUF 912 954,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 882 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!