Seletti Lámpák

Szokatlan párosításokkal, művészeti utalásokkal és a fejlődésre való folyamatos összpontosítással a Seletti egy olyan márka, amely kiemelkedik a tömegből. Napjainkban a Seletti tulajdonosa Stefano Seletti, aki olyan tervezőkkel dolgozik együtt, mint a Studio Jobs, Snarkitecture és Note Design Studio, hogy személyes és szórakoztató designt hozzon létre bútorok, világítás és belsőépítészet formájában.  Az olasz cég a pop-artot a mindennapi tárgyak által inspirált játékos dizájnnal társítja - de mindig egy váratlan csavarral. Függetlenül attól, hogy a Seletti lámpákat vagy a Seletti evőeszközöket - a Diesel divatmárkával együttműködésben kifejlesztett késeket, villákat és kanalakat a tetejükön csavarkulcsokkal - nézzük, ez egyértelműen látszik.  


A Seletti legsikeresebb lámpái között találjuk a Marc Antonio által tervezett Seletti Monkey Lampe lámpát. A személyiséggel és humorérzékkel megáldott dekoratív tervezés kiemelkedő példája. A kis majom egy izzót tart a kezében, és társaságot nyújt nekünk, miközben kifejezi a boldog és gondtalan élet iránti vágyunkat.  

A pop-artra és az avantgárdra utaló kreatív minták lehetővé teszik, hogy egyedi, személyes és szórakoztató jelleget kölcsönözzön a belsőépítészetnek.  
Linea LED Lamp Pixled - Seletti
RRP HUF 62 671,00
Most raktáron
Rio Asztali Lámpa - Seletti
RRP HUF 145 530,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 158 termékből {0} terméket

A Seletti története a helyi, olasz piacokon kezdődött  

A Seletti 1964-ben alakult, amikor Romano Seletti ónbögréket, műanyag asztalterítőket, szalma szőnyegeket stb. importált a Távol-Keletről, és a termékeket a helyi olaszországi piacokon árulta. Stefano Seletti 17 éves korában kezdett el dolgozni az apjának, és napjainkban ő a tulajdonosa a jól megkülönböztethető márkának. Gyorsan elkezdte kidolgozni saját elképzeléseit, amelyek elsősorban abból álltak, hogy a hétköznapi, hétköznapi tárgyakat szokatlan, dekoratív tárgyakra cserélte.  

A Seletti a kezdetektől fogva folyamatos fejlődésben van, de a cégnek sikerült ragaszkodnia ahhoz az értékrendjéhez, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szakmaiságból, a szolgáltatásból és a véget nem érő termékkutatásból. A Seletti a fejlődésre, az innovációra és az eredetiségre törekszik, amikor a hétköznapi tárgyakat kísérleti és merész dizájnnal kombinálja.  


Stefano imádja a munkáját, és gyakran hazaviszi, amit feleségével együtt rengeteg színnel és a Seletti termékek extravagáns választékával díszítettek.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!