Ajándékutalvány a Lampemesteren-nél

Nem tudja, mit adjon ajándékba születésnapra, karácsonyra, esküvőre, keresztelőre vagy más különleges alkalomra? Akkor a Lampemesteren ajándékkártyája tökéletes ajándék választás lehet!

Az ajándékkártya a teljes webshopban felhasználható, ahol az asztali lámpáktól a szőnyegekig mindent megtalál. Mindenki számára van valami, akár a dán dizájn, akár az olasz dizájn, akár valami teljesen más. Egy lámpa, egy kis dísztárgy vagy egy kisebb bútordarab tökéletes ajándék, amely segíthet örömet terjeszteni és egy életre szóló emlékeket teremteni.

Örvendeztesse meg anyukáját, apukáját, nővérét, testvérét, bátyját, barátját, barátnőjét vagy barátját egy nagyszerű vásárlási élménnyel nálunk. Bármilyen alkalomról legyen is szó, egy ajándékkártya biztosan nagy sikert arat.

Több mint 20 000 terméket kínálunk a lámpák, lakberendezési kiegészítők, izzók és pótalkatrészek kategóriáiban, és áraink széles skálán mozognak, így biztosan találsz valamit, ami neked is megfelel.

Ha Lampemesteren ajándékkártyát szeretne vásárolni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a info@lampemesteren.hu e-mail címen vagy a +36 1 245 5203-as telefonszámon.

Jelenleg az ügyfélszolgálat csak angol nyelven küldött megkereséseket tud kezelni.

Az ajándékkártya a kibocsátástól számított 3 évig érvényes, az ajándékkártyák készpénzre nem válthatók.