Muuto Otthoni kiegészítők

A Muuto 2006-ban látta meg a napvilágot, és néhány év alatt a cég Skandinávia egyik legnagyobb bútor- és dizájnmárkájává vált. A vezető skandináv tervezőkkel való együttműködés biztosítja, hogy a Muuto filozófiája folyamatosan értelmezésre és vizualizálásra kerüljön. Az esztétikát, a funkcionalitást és a szilárd kézművességet magában foglaló skandináv designhagyományban gyökerező cég egyedi bútorokat és lakberendezési megoldásokat hoz létre.  


A Muuto kollekciójában olyan kiegészítők találhatók, mint a népszerű Muuto Dots kampók, amelyek minden helyiségben használhatóak. A Dots kampók agyagból készülnek, különböző színű mázzal. Ez hozzájárul az egyedi és művészi kifejezéshez, amely személyiséget és karaktert kölcsönöz a dekorációnak. Helyezze őket a bejárat mellé egy Muuto keretes tükör mellé a hívogató és exkluzív megjelenésért, amely hozzájárul a dekoratív kifejezéshez.  


Itt találja a Muuto ellenállhatatlan lámpáit.
Restore Tray Sand - Muuto
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Silent Vase Ø20 Dark Green - Muuto
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Mutasd 36 a 191 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!