Space Copenhagen

Név: Signe Bindslev Henriksen  

Elképzettség: A Dán Királyi Építészeti Akadémia.  

Név: Peter Bundgaard Rützou  

Elképzettség: Dán Királyi Építészeti Akadémia  

A Space Copenhagen egy viszonylag fiatal márka, amelyet 2005-ben alapított Signe Bindslev Henriksen és Peter Bundgaard Rützou. Mindkét tervezőt a Dán Királyi Építészeti Akadémián képezték ki. Híresek (és hírhedtek) arról, hogy szórakoznak a status quo-val, és különböző dimenziókkal rendelkező termékeket hoznak létre, őszinte és személyes látásmóddal a dizájnjukban.  

A Space Copenhagen a termékek széles skáláján próbálta ki magát, beleértve a belsőépítészetet, a bútorokat, a kifinomult praktikus termékeket és a művészi installációkat, és a duó művészeti igazgatóként is tevékenykedett. Ezek a szerteágazó feladatok világosan mutatják a duó képességeinek mélységét, és jól szemléltetik, hogy képesek felnőni a különböző feladatokhoz, és mindegyiket ugyanazzal a szenvedéllyel és csillapíthatatlan étvággyal oldják meg.  

A Space Copenhagen hihetetlen együttműködések portfóliójában az &Tradition is említést érdemel. A partnerségnek köszönhetően született meg a kedves új klasszikus Como SC53 Portable és az ikonikus Copenhagen Pendant SC6 is - és ne feledkezzünk meg a Collect SC kollekció otthoni kiegészítőkről sem, amelyhez a Space Copenhagen ültetők, kancsók, vázák és poharak érkeznek.  

Az &Tradition mellett a Space Copenhagen a GUBI-val is együttműködött a Howard megalkotásában, a legutóbbi együttműködés pedig a Materrel történt, amelynek eredménye a gyönyörű Mater Stool bárszék lett.  
Collect Vase SC37 Smoke - &Tradition
RRP HUF 165 215,00
Most raktáron
High Stool H69 Black Beech - Mater
RRP HUF 451 957,00
Most raktáron
Collect Throw SC33 Cloud/Milk - &Tradition
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Howard 6 Csillár Bone China - GUBI
RRP HUF 903 839,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Mutasd 36 a 73 termékből {0} terméket

Költői modernizmus

A Space Copenhagen "költői modernizmusnak" nevezi a belsőépítészet, a művészeti installációk, a bútorok és a világítás világához való hozzáállását. A két alapító a modern és a klasszikus formák egyensúlyozásával dinamikus formaterveket hoz létre, amelyek többsége új klasszikussá válik, és amelyek kiérdemelték helyüket a különböző design-piedesztálokon.   

A projektek portfóliójába többek között a következők tartoznak:  

 • d'Angleterre Spa, Koppenhága  

 • Dinesen, Koppenhága  

 • Noma, Koppenhága  

 • Geist, Koppenhága  

 • 11 Howard, New York  

 • SAS Royal, Koppenhága  

 • The Stratford, London  

 • Le Pristine, Antwerpen  

 • Allegra, London  

 • Great Northern Spa and Golf Resort, Kerteminde  

  &Tradition x Space Copenhagen  

  A 2013-as első együttműködés óta, amely az SC1 Fly kollekciót eredményezte, a legendás &Tradition szorosan együttműködik a Space Copenhagen céggel - és ez az együttműködés mind a lámpák, mind a belsőépítészet terén félelmetes formaterveket eredményezett.  

  A Copenhagen asztali lámpa, állólámpa, függőlámpa és fali lámpa mind ennek az együttműködésnek az eredménye, és ezek a lámpák bebetonozták a Space Copenhagen ambícióit és készségét a lámpatervezés terén. Ezek még tovább fejlődtek az ikonikus &Tradition Como SC53-ban, amely egyszerre elegáns és praktikus.  

  Az ikonikus lámpák és bútorok mellett a két tehetséges tervező a &Tradition számára rengeteg otthoni kiegészítőt is készített, amelyek mindegyike megtalálható itt!.  

  Bárszékek és csillárok  

  &A tradíció messze nem az egyetlen márka, amelyiknek volt szerencséje együttműködni a Space Copenhagen céggel. Amikor a két tehetséges tervező a New York-i 11 Howard belsőépítészeti kialakításán dolgozott, szükségük volt egy jó csillárra, fali lámpára és függőlámpára - így tervezték meg az elegáns és örökzöld Howard lámpakollekciót, amelyet a GUBI adott ki, és itt találod meg!  
 • Oszd meg képeidet a @lampemesteren
  Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!