Audo Copenhagen Otthoni kiegészítők

Az Audo arra törekszik, hogy a világ legjobb tervezőit és kézműveseit használja fel. A dán dizájnmárka a kreativitást, a kényelmet és a funkciót fejezi ki a modern dizájnon keresztül a bútorok, világítótestek és kiegészítők terén. Az Audo kínálatában gyönyörű és elegáns otthoni kiegészítők gyönyörű és elegáns választékát találja, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális divatvilágba. A kiváló minőségű anyagokkal kombinált letisztult vonalaknak köszönhetően termékeik minimalista sziluettje minden egyes dizájnban a nyugalom érzetét kelti. Kollekcióik víziója az, hogy gyönyörű, mindennapi használatra szánt otthoni kiegészítőket hozzanak létre, amelyek megszépítik és gyönyörködtetik a mindennapokat.

Nézze meg az Audo gyönyörű lámpáit itt
LightIn Lantern Small Black - Audo Copenhagen
RRP HUF 72 916,00
Vissza a készleten: 23-04-2024
Etruscan Jug H10 - Audo Copenhagen
RRP HUF 50 619,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 128 termékből {0} terméket

Audo gyertyatartók

Az Audo kiváló minőségű gyertyatartók széles választékát gyártja mindenféle gyertyatípushoz és felhasználáshoz. Vannak nagy, pazar műalkotások és kis, visszafogott eleganciájú darabok egyaránt, amelyek csendben lógnak a falon, és lenyűgözik azokat, akik időt szánnak a dizájnra.

 • Audo Interconnect az első típusba tartozik. A gyönyörű pólus a merészség és a kísérletezés előtt tiszteleg. Tervezője Colin King, egy képzett táncos, aki a tánc egyensúlyát és eleganciáját használja fel egy olyan színpad megteremtéséhez, amely mintha örökös mozgásban lenne. Az Interconnect sárgarézből és porszórt fémből is kapható. Mindkét változatot itt tekintheti meg!

 • Az Audo POV falikar az Audo portfólió egyik legnépszerűbb modellje. A Note Design Studio gyönyörű gyertyatartója a falra szerelhető, és emlékeztetővé válik a gyertyagyújtásra és az otthonosság élvezetére. A könnyed, légies kialakítás kölcsönhatásba lép a mélység optikai illúziójával, és a gyertyatartó biztosan a dekoráció feltűnő elemévé válik, amikor felakasztja. Nézze meg mindkét POV gyertyatartót itt!

 • A Duca gyertyatartó egy klasszikus gyertyatartó egy kis csavarral. A gyönyörű gyertyatartó a latin "szélesíteni" szóról kapta a nevét - és az alján lévő gomb elforgatásával kiszélesítheted a gyertyatartót, és 16,5 centiméterről 24 centiméterre növelheted a magasságát. Ez azt jelenti, hogy ha több azonos típusú gyertyatartója van, és a gyertyatartó rendszerben lévő gyertyák egy része leégett, akkor kiegyenlítheti a sok gyertyatartó magasságát. Kézenfekvő választás, hogy a következő adventi koszorúhoz Duca gyertyatartót használjon - így minden gyertya azonos magasságú lesz, amikor meggyújtja a negyedik és egyben utolsó gyertyát. A Duca három színben kapható, nézze meg mindet itt!


Só és bors készlet - Audo üvegdaráló


A Bottle Grinder hatalmas sikerét senki sem tudta volna megjósolni a megjelenése előtt - de ha megismerjük a mögötte álló tehetséges tervezőket, minden értelmet nyer. Norm Architects alkotta meg annak idején a darálót, és ha ismered a céget, akkor tudod, hogy ők a felelősek a legszebb dizájnokért.

A Bottle Grinder ideális a sókristályokhoz és a borsszemekhez, de a főzés során szárított fűszernövényekhez és magvakhoz is használhatod. Az Audo a konyhai felszerelések széles választéka mögött áll, így biztos lehet benne, hogy a Bottle Grinder bizonyos szakértelemmel készült a területen. Az Audo nagy küldetése, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek jobbá teszik a mindennapi életet - és azt kell mondanunk, hogy a Bottle Grinderrel pontosan ezt tették.

Megtalálja a palackdarálót még ma

Audo tál és váza


Az Audo lakberendezési kiegészítő termékek széles választéka áll a háttérben, amelyek mindegyike segíthet hozzáadni a lakberendezésedhez a döntő utolsó simítást, hogy a belsőépítészeted csúcsminőségű legyen. A nagy választékban számos dísztárgyat talál, köztük az Audo csodálatos tálait és vázáit.

Egy váza és egy tál mindig valaminek a tárolására szolgál, de ha az Audótól vásárol egy terméket, az mindig önmagában is gyönyörű. A csomagolás kerül a középpontba, a vázában vagy tálban élő virág vagy gyümölcs pedig másodlagossá válik. Egy váza vagy tál nagyszerű módja lehet annak, hogy vizuális érdekességet és funkciót adjon otthonának. Íme néhány módja annak, hogyan használhat egy vázát vagy tálat a dekorációjában:

 • Adj hozzá színt: Egy színes váza vagy tál színpompát adhat bármelyik helyiségnek. Választhat olyan színű vázát vagy tálat, amely megfelel a meglévő színösszeállításának, vagy választhat egy kontrasztos színt, hogy érdekes elemet adjon hozzá.

 • Adjunk hozzá textúrát: Egy érdekes textúrájú váza vagy tál, például üveg vagy kerámia mintával, mélységet és dimenziót kölcsönözhet a térnek.

 • Adjunk magasságot: Egy magas váza vagy tál magasságot adhat egy egyébként sík felületnek, például egy étkezőasztalnak vagy konzolnak. Olyan magasságú vázát vagy tálat választhat, amely megfelel a helyiségnek és a bútorok méretének.

 • Adjon hozzá természetet: Egy virágokkal vagy zöld növényekkel teli váza vagy tál életérzést és természetet kölcsönözhet a térnek.

 • Adjunk hozzá funkciót: Egy tál használható apró tárgyak, például kulcsok vagy ékszerek tárolására, míg egy váza virágok vagy ágak tárolására.

  Nem számít, hogyan használsz vázát vagy tálat a belsőépítészetben, fontos, hogy ne feledd, annak illeszkednie kell a személyes stílusodhoz és otthonod általános esztétikájához.

  ByLassen Kubus gyertyatartó


  Mogens Lassen 1901-ben született, mindössze egy évvel fiatalabb testvére, Flemming Lassen előtt. A két fiú Koppenhágában nőtt fel, apja dekorációs festő, később kávépörkölő tulajdonos volt, anyja pedig szintén festő, és mellesleg August Winding zeneszerző lánya. Mindketten építészekké nőttek fel, és a Lassen vezetéknév híres-hírhedt lett a dizájner körökben.

  Mogens Lassen rengeteg izgalmas formatervet alkotott - köztük az Ordrupban található Systemhuset-et -, de legismertebb lakberendezési kiegészítő terméke kétségkívül a Kubus gyertyatartó. A gyertyatartó sorozatot 1962-ben tervezte, de csak az 1980-as években, amikor unokája, Søren Lassen meglátta a gyertyatartókban rejlő lehetőségeket, kerültek gyártásba.

  A Kubus egy rendkívül népszerű termék, amelyet most az Audo termékek fül alatt árulnak!

  A Kubus gyertyatartók itt megtekinthetők!1
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!