OYOY Living Design Mini

A gyerekszoba berendezésénél alapvető fontosságú, hogy a bútorok és kiegészítők ne csak szépek, hanem praktikusak és játékosak is legyenek. Az OYOY Living Design Mininél egyedi lakberendezési kiegészítők lenyűgöző választékát találod, amelyek örömet, kreativitást és funkcionalitást hoznak bármelyik gyerekszobába. Legyen szó székről, plüssállatról, játszószőnyegről, ruhatárról vagy szőnyegről, az OYOY Living Design kínálatában minden megtalálható, amire gyermeke szobájának szüksége van ahhoz, hogy egyszerre legyen praktikus és szórakoztató. Adja meg gyermekének a legjobb kezdést minőségi termékekkel, amelyek serkentik a képzeletét és támogatják a fejlődését.
Kaja Parakeet Offwhite/Peach - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Iro Stacking Stool Olive/Clay - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Crocodile Coat Rack Nature - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Iro Stacking Stool Vanilla/Nutmeg - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Kai Parakeet Offwhite/Light Mint - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Toucan Rug Clay - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Rabbit Step Stool Caramel - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Larva Coat Rack Nature - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Nautilus Hopscotch Rug Multi - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Rabbit Step Stool Olive - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Giraffe Swimming Pool Large & Beach Ball Butter - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Nautilus Hopscotch Rug Clay/Offwhite - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Arca Stool Nature - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Giraffe Swimming Pool Small & Beach Ball Butter - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Elephant Swimming Pool Small & Beach Ball Clay - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Elephant Swimming Pool Large & Beach Ball Clay - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Adventure Chair & Playmat Multi - OYOY Living Design
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Mutasd 19 a 19 termékből {0} terméket

Stílusos széklet gyerekeknek - önállóságra és felfedezésre ösztönöz


Az OYOY gyerekeknek szánt széklet nem csak egy közönséges széklet. Ez egy meghívó a függetlenségre és a felfedezésre a kicsik számára. A megfelelő zsámollyal gyermeke könnyedén elérheti a polcokat, a fürdőszobai mosdót vagy a felső polcon lévő kedvenc könyveket. Nemcsak praktikus dimenzióval gazdagítja a szobát, hanem az önállóság és az elsajátítás érzését is megadja gyermekének. Az OYOY kínálatában különböző típusú zsámolyok találhatók, amelyek mindegyike egyedi funkciókat és dizájnelemeket kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek bármelyik gyerekszobába.

Egy olyan zsámoly, mint a Rabbit Step Stool, robusztus felépítésével bájos kiegészítője bármelyik gyerekszobának, így tökéletes a kicsik számára, akiknek egy kis extra segítségre van szükségük a mosdókagyló vagy a fürdőkád eléréséhez. Ergonomikus fogantyújával könnyen mozgatható, így ideális a gyermek önállóságának támogatására. Másrészt az Iro Stacking Stool sokoldalú megoldás, amely funkcionalitást és esztétikát is kínál a gyermekszobában. Ez az egymásra rakható szék tökéletes a kisgyermekek számára, mivel székként, éjjeliszekrényként vagy a játék interaktív részeként is funkcionálhat. Végül pedig itt van az Arca széklet, amely egy elegáns és modern széklet, amely bájos színt kölcsönöz bármelyik gyerekszobának. Egyszerű kialakításával és tartós kivitelével ez a fából készült zsámoly ideális az idősebb gyermekek számára, akiknek stabil és stílusos megoldásra van szükségük a polcok vagy komódok eléréséhez.

Legyen szó akár a Rabbit Step Stoolról, az Iro Stacking Stoolról vagy az Arca Stoolról, az OYOY zsámolyait úgy tervezték, hogy ösztönözzék a gyermekek függetlenségét és felfedezését. Egyedi tulajdonságaikkal és stílusos kialakításukkal ezek a zsámolyok nélkülözhetetlen részei minden olyan gyerekszobának, amely egyszerre törekszik a funkcionalitásra és az esztétikumra.

Gyermekkabáttartó - szervezés stílussal


Az OYOY gyermekkabáttartó több, mint egy hely a kabátok és táskák felakasztására. Ez egy módja annak, hogy rendet és stílust hozzon a gyerekszobába vagy az előszobába. A különböző formákkal és figurákkal, mint például állatok vagy felhők, a kabáttartó nemcsak praktikus megoldássá válik, hanem dekoratív elemmé is, amely személyiséget kölcsönöz a szobának. Gyermeke imádni fogja kedvenc kabátját vagy hátizsákját felakasztani ezekre a játékos kampókra.  

Gyermek játszószőnyeg és szőnyeg - legyen csodavilág a lábad alatt


Az OYOY gyermekszőnyege több, mint a padló borítása. A kényelem, a kreativitás és a játék forrása. A puha anyagokkal és élénk mintákkal a szőnyeg nemcsak kényelmes felületet teremt a játékhoz, hanem egy olyan helyet is, ahol gyermeke szabadon engedheti fantáziáját és kreativitását. A szőnyegvárak építésétől a játékautókkal való játékig, ezek a szőnyegek gyermeke játékának nélkülözhetetlen részei lesznek.

Képzelje el, ahogy a gyermekszobája varázslatos csodaországgá változik az OYOY játszószőnyegével. A játszószőnyeg nem csak egy puha és kényelmes felület, amelyen játszhat, hanem a képzelet és a játék univerzuma is. Gyermeke órákat fog eltölteni a felfedezéssel és a történetek kitalálásával a gyönyörű játszószőnyegeken, és a különböző minták, színek és témák segítségével a játszószőnyeg másodpercek alatt bármivé átalakulhat. Az OYOY játszószőnyegek választéka számos egyedi dizájnt tartalmaz, amelyek játékra, tanulásra és felfedezésre hívják a gyermekeket minden korosztály számára.

Az egyik ilyen játszószőnyeg a Nautilus Hopscotch, amely kör alakú, rajta számokkal, így a gyerekek egy szórakoztató és kihívást jelentő hopscotch-pályán ugrálhatnak végig. Amellett, hogy szórakoztató, ez a játszószőnyeg játékos módon segíti a gyermekek motoros készségeinek és számérzékének fejlesztését is. A Toucan játszószőnyeg egy másik színes és élénk szőnyeg, amelyen egy gyönyörű tukán madár látható, így vizuálisan is gyönyörködtető, ugyanakkor lehetőséget nyújt a gyermekeknek arra is, hogy felfedezzék és elképzeljék a dzsungel élővilágát. Ezenkívül a Kaland játszószőnyeg egy játszószőnyeg, amelyen különböző tájak és utak vannak, végtelen lehetőségeket nyitva meg a játék és a képzelet számára. Ez a szőnyeg tökéletes azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek autókkal, vonatokkal vagy más járművekkel játszani. A szőnyegen található utakat követve a gyerekek különböző környezeteket fedezhetnek fel, és saját történeteket és kalandokat alkothatnak.

Legyen szó a Nautilus Hopscotch, a Toucan vagy a Kaland játszószőnyegről, az OYOY játszószőnyegei a játék és a tanulás világát kínálják a gyermekek lába alatt. Fantáziadús dizájnjukkal és funkcionális funkcióikkal ezek a játszószőnyegek nagyszerű kiegészítői minden olyan gyerekszobának, amely a gyermekek képzeletét és kreativitását igyekszik serkenteni.

Gyermekmedence - játék és hűsölés a saját kertjében


Ha nyári szórakozásról és a kicsik hűsöléséről van szó, az OYOY úszómedencéje tökéletes megoldás. Az OYOY itt bájos úszómedencékből kínál válogatást, köztük a játékos Zsiráf úszómedencét, a színes Moni úszómedencét és az aranyos Elefánt úszómedencét, amelyek mindegyike két méretben kapható, így minden korosztály és kert számára van valami. Minden medencéhez egy hozzáillő strandlabda is jár, hogy a gyerekek számára teljes legyen a nyári élmény. Legyen szó egy napról a kertben, a strandon vagy a medence mellett, ezek az OYOY úszómedencék biztosítják a család legkisebbjei számára a szórakozás, a játék és a napsütés alatti hűsölés óráit.

Találj még több egyedi otthoni kiegészítőt gyerekeknek olyan márkáktól, mint a ferm LIVING, Bloomingville és sok más itt.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!