Lámpák állítható ágyakhoz

Az állítható ágyhoz való lámpák kiválasztása nem mindig egyszerű. Nézze meg ezt a kategóriát, ahol találtunk néhány olyan lámpát, amely állítható ágyakhoz használható lámpaként.  
Arigato Fali Lámpa Black - Grupa
RRP HUF 170 390,00
Most raktáron
Baluna Fali Lámpa Medium - Grupa
RRP HUF 207 630,00
Most raktáron
Baluna Fali Lámpa Large - Grupa
RRP HUF 367 720,00
Most raktáron
214 Fali Lámpa Black/Raw Copper/White - Lampe Gras
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Mutasd 36 a 152 termékből {0} terméket
Mielőtt lámpát választana, elő kell vennie a mérőszalagot. Meg kell mérnie a távolságot a faltól addig a pontig, ahol ülni fog, amikor az ágy megemelkedik. Ez márkánként nagyban eltérhet. Továbbá meg kell mérnie azt a magasságot, ahol szüksége lesz a fényre. Amikor egyenesen ül, a lámpát lényegesen magasabbra kell helyezni, mint amikor fekszik.  

Amikor az ágyat már megvetette és teljesen lehozta, úgy tűnhet, hogy a lámpa eléggé magasan van, ezért érdemes olyan lámpát választani, amely fel-le mozgatható, valamint olyan lámpát, amelyik oldalról oldalra lenghet.  

Emellett egy hajlítható lámpa javítja az esélyét annak, hogy a legjobb olvasási körülményeket teremtse meg, és minimalizálja az oldalirányú fényt, így a melletted ülő személyt sem befolyásolja túlzottan.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!