Védőtetők

You can find our selection of canopies – also called rosettes – below.  

A canopy is a cable cover for the ceiling. It hides the place on your ceiling where the lamp has been mounted and the cables are gathered. A canopy doesn’t have to be white and boring – it can also be whatever colour, shape, or material that furthers the design of your lamp and fits into your interior design.
Függőlámpa Rose White - GN
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Mennyezeti Rózsa 1-4 Lámpa Készlet Felszereléséhez DEC M - Foscarini
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Mennyezeti Rózsa Caravaggio Black - Fritz Hansen
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Ceiling Cup Ø9 White Drót- Nuura
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Ceiling Cup Ø9 Brass Drót- Nuura
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Amp Mennyezeti Rózsa 4 Lámpához White - Normann
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Mennyezeti Rózsa a Campari - Ingo Maurer
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Ceiling Cup Ø9 Brass - Nuura
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Ceiling Cup Ø9 Black Drót- Nuura
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Mutasd 30 a 30 termékből {0} terméket
Nagyon sokféle lámpabúra létezik, és nem véletlen, hogy mindenkinek van megfelelő lámpabúra, függetlenül attól, hogy milyen stílusú a berendezése. A gyakran figyelmen kívül hagyott kis lámpabúra, amely elrejti a függőlámpa kábelét, valójában nem is annyira figyelmen kívül hagyott, mint azt a legtöbben gondolják. Ha a dekoráció többi része a helyén van, egy görbe, rossz vagy nem létező baldachin úgy fog feltűnni, mint egy fájó hüvelykujj. Különösen akkor, ha olyan medált választottál, amely figyelmet parancsol azzal, hogy ékszerként ereszkedik a szobába. Ha rossz baldachinnal van felszerelve, garantáltan észre fogod venni.  

A baldachinok különböző formákban és különböző célokra, temperamentumokra és személyiségekre készülnek. Vannak nagy, dekadens baldachinok és kis modellek, amelyek diszkréten lógnak a mennyezetről.  


Rozéták különböző stílusokban

 Ebben a kategóriában megtalálja a rozetták és baldachinok választékát. Büszkék vagyunk arra, hogy mindenféle személyiségtípusnak megfelelő modellekkel rendelkezünk. Ha Ön visszafogottabb, akkor a nagy dán márka, az &Tradition rendkívül elegáns és egyszerű Canopy White-t ajánljuk. A baldachin semleges kifejezéssel bír, és háttérbe szorul a dekorációban, teret adva a szoba többi részének, hogy ragyoghasson.  


Egy rendkívül stílusos választás lehet a Ceiling Cup az izgalmas Nuura márkától. A baldachin három színben kapható, és csak kábeles modellként is kapható, de akkor is remek választás, ha vezetékkel ellátott baldachint keresel.  


Három lámpához való baldachin

 


Természetesen háromlyukú baldachinjaink is vannak, ha egy függő műalkotást szeretne a nappalijába vinni. Csakúgy, mint a hagyományos baldachinoknál, itt is sokféle stílus létezik, így minden személyiségnek találsz valamit.  

Ha Ön az elegáns és stílusos típus, akkor a Halo Design három lámpához való mennyezeti rozettát ajánljuk, amelyet Rozetta 3 lámpához néven ismerünk. Ez a fekete baldachin kényelmesen ül a mennyezeten, és védi a függőlámpa kábeleit.  

Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!