Ágylámpák

After a long day, there's nothing better than snuggling up under a duvet and recharging. The bedroom is one of the most important rooms in the home, a place of peace, comfort and relaxation. You spend 1/3 of your life in bed, so you might as well look at some pretty lamps while you're there! The choice of whether to place a lamp above or beside the bed is an important decision, and there are many options. Are you reading a good book before bed, relaxing with your phone or watching an episode of your favourite TV show? No matter which, choose your new bedside lamp carefully. Simple or complex? Classic or unusual? Big or small? With the right bed lamp, you can make your bedroom the most atmospheric room in the house!  
Remilan Fali Lámpa Chrome - Lindby
RRP HUF 22 283,00
Most raktáron
Nexus 2 Fali Lámpa Black - DFTP
RRP HUF 42 180,00
Most raktáron
Apollo Portable Asztali Lámpa - HAY
RRP HUF 108 409,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 1863 termékből {0} terméket

Éjjeliszekrénylámpák

Az éjjeliszekrénylámpa egy nagyon praktikus és funkcionális világítási megoldás, amelyet kifejezetten a hálószobában való használatra terveztek. Ideális arra, hogy lefekvés előtt és reggel is a megfelelő mennyiségű fényt biztosítsa. Az éjjeliszekrénylámpa biztosítja az ágyban történő könyv- vagy újságolvasáshoz szükséges, szemkímélő fényt, és kellemes hangulatot teremt az éjszakai olvasáshoz. A fényerőszabályzó funkcióval az éjjeli lámpa kellemes és pihentető hangulatot is teremthet a hálószobában. Ez ideális a lefekvés előtti pihenéshez, vagy a hangulatos légkör megteremtéséhez, amikor napközben szünetet szeretne tartani. Az éjjeli lámpák az általános helyiségvilágításhoz képest koncentráltabb és helyi megvilágítást is biztosítanak. Ez akkor hasznos, ha egy adott tevékenységre, például olvasásra, írásra vagy egy hordozható eszköz használatára szeretne összpontosítani. Éjszaka, amikor a szoba általános megvilágítását a minimálisra szeretné csökkenteni, az éjjeli lámpa elegendő fényt biztosíthat ahhoz, hogy segítsen eligazodni anélkül, hogy alvó partnerét zavarná. Praktikus előnyei mellett az éjjeli lámpák elegáns és dekoratív választásnak is számítanak. Segíthetnek meghatározni a szoba esztétikáját, és dekoratív dimenziót adhatnak a térnek. Összességében az éjjeli lámpa sokoldalú és hasznos fényforrás, amely hozzájárul a kellemes hangulathoz és támogatja a hálószobában végzett különböző tevékenységeket.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!