Lámpák az Ablakpárkányra

Nem hibáztatunk azért, ha szeretnél egy lámpát az ablakpárkányodra. Az ablakpárkány tökéletes növények, csecsebecsék és lámpák számára, mert napközben sok természetes fényt kap, éjszaka pedig az ablakon keresztül árad ki a fény, és az esti sétán a járókelők tudtára adja, hogy bent szép és kényelmes.  


Sajnos az ablakpárkányokat gyakran elhanyagolják a lakberendezésben. A vékony felület miatt nehéz megfelelő lámpákat találni, és sokan értékes lakberendezési négyzetmétereket hagynak ki. Ez nagy kár, ezért itt a Lampemesteren összegyűjtöttük azokat a kis talapzatú lámpákat, amelyek tökéletesen illenek az ablakpárkányra!  
Apollo Portable Asztali Lámpa - HAY
RRP HUF 108 409,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 1061 termékből {0} terméket

Dekoratív lámpák az ablakpárkányra

Ha szeretnél egy lámpát az ablakpárkányodra, először is méréseket kell végezned. Egy bölcs ember egyszer azt mondta, hogy kétszer mérj, egyszer vágj - és ugyanez igaz az ablakpárkányra helyezhető lámpákra is, csakhogy itt nem kell vágni (reméljük).  

Számold ki a talapzat maximális szélességét, majd a lámpaernyő maximális szélességét. Ha megvan ezeknek a méreteknek a száma, máris belevetheted magad a kollekciónkba. Találd ki, hogy melyik lámpa stílusa illik a legjobban a berendezésedhez, és döntsd el, milyen fényt szeretnél.  


Ha a legközelebbi konnektor messze van - vagy egyszerűen nem szereti a kábeleket -, akkor egy hordozható lámpát ajánlunk. A To Go lámpák arra készültek, hogy ott világítsanak, ahol csak akarod, és ez alól az ablakpárkány sem kivétel. Manapság a legtöbb hordozható lámpa legalább egy napig bírja, így nem kell olyan gyakran töltened őket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!