A függő az életedben

Ha még soha nem használta a "függőlámpa" szót egy lámpa leírására, akkor nem ön az egyetlen. A legtöbb ember valószínűleg "mennyezeti lámpának" nevezné az étkező- és dohányzóasztalok fölé, illetve az előszobába vagy a szobájukba függesztett lámpákat, de a mennyezetről dróton lógó lámpa helyes megnevezése valójában "függőlámpa". A mennyezeti lámpa olyan lámpa, amely magára a mennyezetre van erősítve - olyan lámpa, amilyeneket általában a fürdőszobában szoktunk tartani. Tehát a kettő között valóban van különbség.

Most, hogy a definíciókat elfelejtettük, beszéljünk a függőlámpákról! Egy szép függőlámpa minden otthonban kötelező darab! A megfelelő lámpa wow-faktorral rendelkezik, és már a jelenlétével is egyedi arculatot teremt bármely helyiségben. Ön az a minimalista típus, aki szereti a kényelmes fényt, amely anélkül illeszkedik a berendezésbe, hogy ellopná a figyelmet? Vagy az a típus vagy, aki a nagy és érdekes lámpákat kedveli, amelyek gyakorlatilag önmagukban is bútordarabok? Nem feltétlenül könnyű megtalálni a megfelelő medált, de ez a cikk néhány népszerű javaslatot ad az otthonodba való medálok - a medál az életedben!

Ha szeretné megnézni az összes szép medálunkat, akkor azokat itt találja meg.

A mókás

A mókás

A Multi-Lite függőlámpa jellegzetes formájával és két állítható árnyékolójával egy csodálatos és egyedi lámpa, amely karaktert kölcsönöz minden helyiségnek! Az ernyők egyenként történő elforgatásával a Multi-Lite függőlámpa többféleképpen is elhelyezhető, és a fényt oda irányíthatja, ahová csak szeretné.

A Multi-Lite-ot Louis Weisdorf tervezte 1972-ben, és jelenleg a GUBI gyártja. Többféle színben és anyagban kapható, és önmagában és csoportosan is használható. A függőlámpa 36 cm-es átmérőjével meglehetősen kicsi, ami azt jelenti, hogy több lámpára lesz szükséged ahhoz, hogy nagyobb étkezőasztalok fölött is megfelelő fényt kapj. A Multi-Lite kollekcióhoz tartozik egy álló lámpa is.

A Multi-Lite itt megtalálható.

Az elegáns

Az elegáns

A Blown from &tradition egy szép és elegáns, steppelt megjelenésű lámpa, amely valami pluszt ad az asztalához, nappalijához vagy konyhaszigetéhez. A medál tervezője Samuel Wilkinson volt, aki a koncepciót arra az elképzelésre alapozta, hogy a világot egy szűrőn keresztül látja, amelyet régi palackok, antik lámpák, világítótornyok és kerámiák ihlettek.

A Blown ezüst, amely lehetővé teszi az izzó átlátszó látványát, és opál, amely segít a hatékony és kényelmes fény biztosításában.

A Blownt itt találja.

The crazy one

The crazy one

A Flos 2097-es lámpája egy igazi showstopper, amely minden otthon nagyszerű kiegészítője lesz! A 30 vagy 50 fényforrással rendelkező 2097 csodálatosan teljes fényt biztosít, miközben önmagában is műalkotás! A múlt csillárjaira való egyértelmű utalások a 2097-et igazi klasszikussá teszik, anélkül, hogy feladná a modernségét.

A 2097 tervezője Gino Sarfatti - egy igazi művész, aki egész pályafutását azzal töltötte, hogy megtalálja a tökéletes fényt és a legjobb módját annak, hogy a lámpák tervezésében a funkcionalitást és az esztétikumot egyaránt biztosítsa. A 2097 csillár egyike annak a 400 lámpának, amelyet sikerült megalkotnia.

A 2097 különböző változatait itt találja.

A díszes

A díszes

Színes üveg és egy oldalsó csavar - ez a recept a Design By Us által készített Ballroom medál mögött (és a nagy siker receptje, ahogy van). A medál kézzel fújt üvegből készül, és dekoratív peremmel rendelkezik.

A Ballroom medál art deco stílusú, ami tökéletesen illik a modern otthonokba, ahol egy kis él jól jön. Függessze fel egy fürtöt az étkezőasztal vagy a főzősziget fölé, hogy szép és elegáns fényt teremtsen. Választhat azonos színű függesztékeket, vagy bátran kombinálhatja a színeket és méreteket.

Függetlenül attól, hogy a lilát, a zöldet, a borostyánt, a füstöset vagy valami mást kedveli, a Ballroom itt megtalálja.

A színes

A színes

A Kartell olasz tervezőcégtől számíthatsz arra, hogy rengeteg műanyagot és akrilt használ. Az ő nevükhöz fűződik egy sor izgalmas és modern lámpa, például a hihetetlenül népszerű FL/Y függőlámpa! Az FL/Y színes PMMA (akril) felhasználásával készül, 52 cm-es átmérője pedig tökéletes méretűvé teszi a kis és nagy asztalok fölé történő felfüggesztéshez egyaránt. Akár kombinálhatod is a színeket, ha ez a kedvedre való.

Pattanj fel az FL/Y-re itt.

Az avantgárd

Az avantgárd

A Hope medál egyedi és hihetetlenül szép kiegészítője bármely otthonnak, hiszen apró gyémántként világítja meg a házat. A Hope-ot a Luceplan gyártja.

A Hope hihetetlen könnyedséggel rendelkezik, amitől úgy tűnik, mintha a mennyezet alatt lebegne, átlátszó levelei pedig úgy verik vissza a fényt, hogy kellemes ragyogással árasztja el a szobát.

Ha az a típus vagy, aki szereti a barkácsolós termékeket, a Hope a tökéletes lámpa számodra, hiszen magadnak kell összeszerelned! Szerencsére ez nem is olyan nehéz, így nem kell hozzá technikai jártasság.

A Hope különösen alkalmas az étkezőasztal fölé történő felfüggesztésre, de az előszobában vagy a magas mennyezetű nappaliban is remekül mutat, ha történetesen van ilyen.

A Hope többféle méretben kapható, és még fali vagy álló lámpaként is kapható.

Tekintse meg az összes csodálatos Hope modellt itt.

A klasszikus

A klasszikus

A dán művésznő, Cecilie Manz egy csodálatos lámpát tervezett a Lightyears számára, mégpedig a Caravaggio függőlámpát. Függetlenül attól, hogy a minimalizmus vagy a bolondos dekoráció híve vagy, a Caravaggio függőlámpa a béke, az elegancia és a tagadhatatlan stílusosság érzetét kelti otthonodban.

Cecilie Manz a belsőépítészet egyik nagy nevévé vált, és a Caravaggio lámpán kívül ő tervezte a Fredericia Furniture számára a Micado asztalt, a B&O számára a Beo hangszórókat és a Duravit számára számos fürdőszobai kollekciót.

A Caravaggio egy klasszikus függőlámpa egy kis csavarral, mivel a tetején és az alján lyukak vannak, ami segít kényelmes fényt teremteni az étkezőasztal, a főzősziget vagy a nappali felett.

Keresse meg a gyönyörű Caravaggio függőelemeket itt.

A karcsú

A karcsú

Ha a legegyszerűbbet szeretné, a LIGHT-POINT Slim függőlámpa az Ön számára a legmegfelelőbb! Karcsú sziluett és csodálatos fény - mi mást kívánhatna még?

A Slim többféle hosszúságban és színben kapható, és tökéletesen illik a konyhába vagy az étkezőasztal fölé. Kiváló fény, amely nem lopja el a figyelmet a szobából.

Keresse meg a Slim pendelyt itt itt.

Ez volt néhány javaslatunk a vicces, egyszerű, bolondos, klasszikus vagy csak általában gyönyörű függőlámpákhoz. Megtaláltad az életedben a függőlámpát? Ha nem, akkor itt itt böngészhet függőlámpaválasztékunk többi darabja között.