Swedish Ninja Lámpák

A Swedish Ninja nem csak egy márka; ez egy kreativitásról, formáról és színről szóló történet, amely gyönyörűen beleszövődik minden egyes termékükbe. A skandináv dizájn iránti szenvedélytől hajtva és tehetséges tervezők által vezetve a Swedish Ninja egyedülálló módon ötvözi a hagyományt az innovációval. A Swedish Ninja-nál a kreativitás áll minden tevékenységük középpontjában. Termékeikben összekapcsolják a funkcionalitást és az esztétikát, és sikerül a dobozon kívül gondolkodniuk, ami egyedi, kiemelkedő dizájnokat eredményez. A színekre és formákra való összpontosításuk minden egyes dizájnban nyilvánvaló, a kontrasztokkal és árnyalatokkal játszva vizuális élvezetet nyújtanak.

Nézze meg a Swedish Ninja kiváló otthoni kiegészítőit is itt.
Little Darling Asztali Lámpa Sunshine Yellow - Swedish Ninja
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Little Darling Asztali Lámpa Strawberry Red - Swedish Ninja
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Little Darling Asztali Lámpa Peacock Green - Swedish Ninja
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Candy Little Circle 360 S Fali Lámpa Sunshine Yellow - Swedish Ninja
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Candy Little Circle 270 S Fali Lámpa Sunshine Yellow - Swedish Ninja
RRP HUF 208 473,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 10 - 14 nap
Mutasd 36 a 205 termékből {0} terméket

Little Darling - A sokszínűség ünneplése

Little Darling - A másság ünneplése Az egyik legikonikusabb termékük a Little Darling, amelyet a tervező és svéd Ninja alapítója, Maria Gustavsson és férje, Magnus közötti feltűnő magasságkülönbség ihletett: Maria alacsony, Magnus pedig magas. Ez a termék nem csak a kettejük közötti szerelmet szimbolizálja, hanem a Swedish Ninja azon képességét is, hogy a közelségben és a személyességben találja meg az inspirációt.

A Little Darling mellett a Swedish Ninja széles termékválasztékot kínál a Big Darlingtól kezdve a Pluto medálon át a Candy fali lámpáig, melyeket egyedi formák, funkciók és nem utolsósorban színek jellemeznek. Minden termék gondosan megtervezett, a funkcionalitás és a szépség keveréke, amely a skandináv design legjobbjait tükrözi.

Helyi kézművesség a svédországi Smålandban

A svéd Ninja nagyra értékeli a helyi kézművességet, és büszkén gyártja lámpáit a svédországi Småland történelmi bútoripari régiójában. Ez a régió, amely a bútorgyártás és a kézművesség nagy hagyományairól ismert, egyedülálló előnyt biztosít a vállalat számára a minőség és a kézművesség tekintetében.

A vállalat szorosan együttműködik a térség kis, családi tulajdonban lévő beszállítóival, akiket nagyra értékelnek mély kézműves tudásuk és a hagyományos gyártási módszerek fenntartása iránti elkötelezettségük miatt. Ez a megközelítés nemcsak azt biztosítja, hogy minden lámpa megfelel a szigorú minőségi előírásoknak, hanem a helyi közösség támogatását és megerősítését is szolgálja.

A Swedish Ninja elkötelezettsége a helyi gyártás és a helyi kézművesekkel való együttműködés iránt messze túlmutat a gyönyörű termékek létrehozásán. A vállalat így ápolja Småland egyedülálló kézműves hagyományait, és hozzájárul a gazdasági növekedéshez. A helyi kézművesség iránti elkötelezettség a vállalat identitásának központi része, és egyértelműen tükröződik a svéd dizájn és kézművesség lényegét megragadó időtálló és funkcionális lámpák megalkotásának szenvedélyében.

Itt fali lámpák, mennyezeti lámpák és asztallámpák is találhatók a Swedish Ninja cégtől.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!