Normann Copenhagen Otthoni kiegészítők

A skandináv dizájnra való utalásokkal teli Normann Copenhagen funkcionális és esztétikus lakberendezési kiegészítők választékát kínálja egyszerű sziluettekkel és organikus formákkal. A dekoratív Normann Copenhagen madarak fából vagy élénk színekben hívják fel magukra a figyelmet, és játékos kifejezést kölcsönöznek a belsőépítészetnek. Az egyszerű sziluett különösen jól kiegészíti a minimalista stílust, míg a Normann Copenhagen tálak és gyertyatartók melegséget és egy csipetnyi otthonosságot visznek otthonába.  

A dán márkát 1999-ben alapította Jan Andersen és Poul Madsen, és az évek során több mint 80 formatervezési díjat kapott. A Normann Copenhagen kínálatában bútorok, lámpák, textíliák és lakberendezési kiegészítők szerepelnek, és a világ több mint 80 országában kapható. A meleg fából, hűvös fémekből és modern színekből készült kiegészítőkkel személyiséget és új életet lehelhet a berendezésébe. Az időtlen elegancia minden stílushoz remekül illik, és egyszerre inspirálja a modern klasszikusok és korunk trendjei.  


Találjon még több lámpát a Normann Copenhagen termékcsaládtól itt
Shoehorn Black - Normann Copenhagen
RRP HUF 17 840,00
Most raktáron
Oona Rug 140x140 Blue - Normann Copenhagen
Várhatóan a következő termékkategóriában: 4 - 6 nap
Mutasd 36 a 186 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!