Artemide Lámpák

Az ARTEMIDE GROUP-t Ernesto Gismondi és Sergio Mazza alapította 1959-ben, és napjainkban a vállalat a világ minden tájára szállít kiváló minőségű világítást.  

A lámpákat Olaszországban, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Államokban, Magyarországon és a Cseh Köztársaságban gyártják. A vállalat célja, hogy világítást biztosítson mindenkinek, akinek szüksége van rá, ezért az Artemide gyakran kezdeményez felvásárlásokat, hogy megerősítse pozícióját a teljes megoldások egyik vezető vállalataként.  

Az Artemide-nak több mint 40 éve sikerült olyan világítás szállítójának maradnia, amely egyszerre társ és vigasztaló, mind fizikai, mind szellemi értelemben.  

Ez a vállalat folyamatos innovatív folyamatainak és a termékek optimalizálására való általános törekvésének köszönhető.  

A vállalat tervezőcsoportjai minden projekt kezdetén azt az elvet követik, hogy a végtermék értéke az legyen, hogy FÉNYT adjon az EMBEREKNEK.  
Laguna 26 Asztali Lámpa Bronze - Artemide
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Melampo Fali Lámpa Grey - Artemide
RRP HUF 128 296,00
Most raktáron
Come Together Asztali Lámpa Alu - Artemide
RRP HUF 135 828,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Yanzi S Függőlámpa - Artemide
RRP HUF 714 454,00
Most raktáron
Gople Függőlámpa White/Alu  - Artemide
RRP HUF 385 550,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 21 - 24 nap
Mutasd 36 a 394 termékből {0} terméket
Tekintse meg az Artemide összes gyönyörű lámpáját az alábbiakban.  

További információk az Artemide lámpákról  

A jó belső világítási tervek igazi lényege áthatja az Artemide portfólióját, amely nagyszerű, célt szolgáló formaterveket tartalmaz.  

A Tizio, a Tolomeo, az Aggregato és a Callimaco csak néhány a sok lámpa közül, amelyek forradalmasították a világítást, és egyesítették az egyensúlyt a funkcionalitással és az innovációval.  

Az Artemide magánlakások számára kínál világítótesteket, de a vállalat szívesen gondoskodik nagy közterületek és vállalkozások számára is, amelyek javítani szeretnék a világítási helyzetüket.  

Az új technológiákra és a felhasznált anyagok fejlesztésére való alapos összpontosítással - valamint a gyártási folyamatok racionalizálásával - az Artemide folyamatosan javítja pozícióját a versenytársakhoz képest.  

Számos Artemide design ikon került be a modern művészeti és design múzeumok gyűjteményeibe világszerte.  

Az Artemide csoport folyamatosan terjeszkedik és akvizíciókat hajt végre annak érdekében, hogy megszilárdítsa és megtartsa pozícióját a piac élvonalában.  

Olasz design a maga nemében - Artemide.  

Bővebben az Artemide weboldalán itt olvashat.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!