Lampemesteren - találkozz velünk a közösségi médiában, és találj inspirációt, vegyél részt versenyeken, és kapj nagyszerű ajánlatokat.

A Lampemesteren, mi SZERETJÜK a dizájner lámpákat! Ha szenvedélyesen szereted a lakberendezést, a világ minden tájáról származó lámpákat és a nagyszerű történeteket, kövess minket a közösségi médiában és iratkozz fel hírlevelünkre. SZERETJÜK inspirálni másokat azzal az inspirációval, amit Önöktől - ügyfeleinktől - kapunk. Ennek számos módja van, és alább többet is olvashat közösségi médiajelenlétünkről.

Egy kiterjedt lámpa univerzum

A Lampemesteren a lámpák hatalmas univerzumának ad otthont. Igyekszünk visszaadni, amikor nálunk vásárol, és minden közösségi média csatornánkat arra használjuk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek. Ha valamiről lemaradtunk, nyugodtan küldjön nekünk egy e-mailt. Információink, inspirációnk és gyönyörű termékeink azért vannak, hogy örömet szerezzünk neked, ezért tudasd velünk, hogyan tudnánk javítani. Alig várjuk, hogy üdvözölhessük Önt lámpauniverzumunkban.
<! billed >


FACEBOOK


Találd meg a Facebookon a legcsodálatosabb termékek nyereményjátékát, nem beszélve a nagyszerű ajánlatokról és rengeteg inspirációról. Rendszeresen posztolunk, így mindig naprakészen értesülhetsz a legújabb termékekről, amiket tartunk. Akár egy nyereményjátékot, akár egy hangulatos fotót posztolunk, imádjuk, ha kommentelsz, és néha mi is inspirálódunk a megosztott dolgokból. Elvégre ti vagytok a szakértőink.

Tudtad, hogy a Facebook oldalunkon keresztül is beszélgethetsz velünk?
Nyugodtan használhatja ezt a funkciót az alapvető ügyfélszolgálatra, például az ár-összehasonlítási garanciára, a megrendelésével kapcsolatos frissítésekre és egyéb gyors és egyszerű kérdésekre.
Csatlakozz az univerzumunkhoz

<! Instagram >INSTAGRAM


Instagram-oldalunkon rengeteg csodálatos verseny található, néhányat mi magunk, néhányat pedig a legjobb és leginspirálóbb influencerekkel együttműködve.

Mint már mondtuk, SZERETJÜK a Gyönyörű dizájnerlámpáidról készült fotókat, ezért nyugodtan oszd meg őket velünk! Egyszerű - csak jelöld meg a @lampemesteren címkét a képen, vagy használd a #lminspiration vagy #lampemesteren hashtageket.

Használhatja a #igenlampemesteren hashtaget is.
A címke használatával engedélyt kapunk arra, hogy az Ön fényképét felhasználjuk marketingünkben és online üzletünkben.

Ha engedélyt adsz a fotód felhasználására, felhasználhatjuk egy magazinban, hírlevélben vagy Instagram-posztban, és lehetséges, hogy még az online üzletünkben is felhasználjuk. Itt láthatja, hogyan használtuk fel más ügyfeleink fotóit
Kövessen minket Instagramon

<! Pinterest + Youtube >

PINTEREST


Rengeteg inspirációt találhatsz a Pinterest oldalunkon is, amely tele van a különböző beszállítóinktól származó gyönyörű hangulatfotókkal. Tűzd ki, lájkold, és légy az univerzumunk része.
Keressen minket itt


YOUTUBE


YouTube-csatornánkon útmutatók, beszállítóink inspiráló videói, valamint tippek és trükkök találhatók. Ismerje meg közelről és személyesen a terméket, a formatervezés történetét és még sok mást a csatornánkon.
Lampemesteren YouTube-csatornája itt érhető elSCAM - az árnyoldal


Az utóbbi időben egyre több olyan spam-fiókot észleltünk, amelyek az Instagramon és a Facebookon adták ki magukat nekünk. MINDENT megteszünk, hogy ezeket a lehető leggyorsabban lezárjuk.

Ha egy csaló célkeresztjébe kerül, EMLÉKEZTESSÜNK:
  • Sosem kérünk személyes adatokat a közösségi média csatornáinkon.
  • Ha megnyertél egy versenyt, azt az eredeti bejegyzésben jelentjük be, és várjuk, hogy e-mailben kapcsolatba lépj velünk.
  • Nem kérjük el a címét és telefonszámát szállítási célokra, amíg nem lépett kapcsolatba velünk e-mailben.
Ha azt gyanítja, hogy valami átverés lehet, forduljon hozzánk bizalommal!


Itt talál minket: